27 januari 2010

JONATHANS TIPS

Vet inte om ni har märkt det, men jag har en ny kategori på min blogg, som heter "Jonathans tips". Han är vår familjs lilla konditor och tycker det är roligt att testa både det ena och det andra:)
Så är ni sugna på något riktigt mumsigt kan jag verkligen rekommendera Jonathans tips! En lite "varning", dock. Det handlar om godis, choklad och annat gott - kalorier är inget en 7-åring behöver tänka på!Tidigare tips från Jonathan finns här.

Kram Pernilla & Jonathan

LEDIG DAG

Hoppas jag inte skrämmer slag på er nu, kära bloggvänner, men så här ser jag ut, i opiffat skick! (I och för sig befinner jag mig för det mesta i opiffat skick, för vem hinner med såna utsvävningar, men kamma mig lite brukar jag i alla fall göra!)


Jag vet att jag tidigare lovat bespara er synen av mig i min flanellpyjamas, men det löftet höll jag visst inte särskilt länge :O

Idag är jag leeedig! Har tillbringat tiden i sängen med datorn och haft en trevlig bloggstund. Idag är det vardagslyx som gäller! Jag ska bara ta det lugn och sen hämta barnen tidigt. Vi ska baka muffins och bara mysa:)

Lite städning ska jag också hinna med, för imorgon ska vi få besök. Ett besök som jag hoppas, hoppas ska leda till lite förändringar här hemma...!

Och så ska jag också fixa lite med mina smycken. Tusen tack för er respons på mitt förra inlägg! Tack för beställningar och tack för åsikter och förslag. Nu har jag lite att tänka på...

Ok, dags att hoppas upp ur sängen och börja tillverkningen!

Önskar er alla en bra onsdag!

Kram Pernilla