25 december 2010

MIN JULKLAPP!

Jag älskar att fota! Nu när jag är ledig vaknar jag på morgonen och är alldeles lycklig över att jag kommer vara hemma hela dagen när det är dagsljus och får en massa tillfällen att fota =)
Det är vardagslyx!

Allra mest gillar jag att fota människor. Att lyckas fånga någons personlighet i en porträttbild kan vara en utmaning men är också väldigt roligt. Speciellt kul tycker jag det är att fota barn. Imorgon tänkte jag visa några bilder från i höstas, då jag fotade 2 syskon.

Men idag visar jag bilder där jag använt min nya julklapp! Jag har inte haft något makroobjektiv och eftersom jag inte direkt behöver det för porträttfotografering känns det som ett onödigt dyrt tillbehör. Men istället fick jag 3 olika närbildslinser av C i julklapp. Och vilka bilder man kan ta med dem!!! Det är som att titta genom ett förstoringsglas. Helt fantastiskt, tycker jag!Kanske blir det mer bilder av blommor och insekter här på bloggen i framtiden, vem vet ;-)


Kram

JULAFTON 2010 I BILDER

Mysig frukost.Väntan...Mumsig julmat.Julklappar!Tycker nog juldagen är minst lika härlig som julafton! Klockan är halv tre och hela familjen går fortfarande omkring i pyjamas:-D
Men nu ska jag klä på mig och gå ut och åka skridskor med barnen. J2 fick nya skridskor i julklapp igår och nu vill hon visa mig hur snabbt hon kan svischa fram!

Ha en skön dag!

Kram