20 oktober 2009

INSPIRATION

Barnen är i säng, jag sitter ensam framför brasan och njuter. Nu ska jag ha en härlig stund framför datorn och kika runt till er andra och se vad ni har för er! Det finns så många fina bloggar och så många fina människor som ger mig så mycket inspiration.


På senaste tid har jag fått mycket inspiration att börja fota igen. Det är så många av er som är så duktiga och vissa har tom kommit så lång att det startas företag. Era bilder får mig att tänka på nya sätt när det gäller fotografering och jag ser och tänker i bilder hela tiden, vad jag än gör. Det är så roligt! Tack för er inspiration!


Men även det som skrivs i olika bloggar kan vara inspirerande. Och nu menar jag i första hand faktiskt inte inredning, utan ännu viktigare saker ;) Som t.ex det här med att sänka kraven på sig själv, att leva i nuet och njuta av det lilla. Jag tycker det kan vara svårt ibland, men jag inspireras och påminns av er andra bloggare. Tack, det behöver jag!


Jag har också märkt att man kan lära sig saker genom att titta runt på olika bloggar. Jag har nämligen lärt mig att att "hoppa i löven" egentligen betyder ta vara på dagen, lev i nuet och NJUT !


Det försöker jag tänka på lite oftare och härom dagen var jag ute med barnen och gjorde just det :)Kram Pernilla