17 januari 2011

MYCKET FOTO....

Tack för alla kommentarer på bilderna jag visade i förra inlägget. Kul att ni gillade dem!

Den första utställningen blir på Storvreta bibliotek 26 feb. - 16 mars. Utställningen är främst inriktad på barn och en del förskolor och skolklasser kommer bjudas in, men naturligtvis hoppas vi att alla åldrar ska gilla den!

Som ni förstår har jag inte ensam gjort de här bilderna, utan det är ett riktigt familjeprojekt.
Barnen har varit mycket duktiga fotomodeller, eller ska jag kanske kalla dem skådespelare, då de fått leva sig in i situationer som inte funnits i verkligheten.
Själv har jag fotat och mitt jobb har varit att tänka mycket på komposition och ljus, då alla delar i bilden måste ha samma ljus trots att man fotar dem vid olika tillfällen.
Sen har C jobbat med att sätta ihop bilderna, vilket nog är det största jobbet, då det gäller att få allt att se verkligt ut och inte som ett fotomontage.
Mycket jobb framför datorn i helgen, då jag förutom att göra en hemsida fortfarande håller på att redigera bilderna på Andreas från förra söndagen. Jag tog ca 60-70 bilder och konstigt nog blev nästan alla bilderna bra! Har nog bara behövt plocka bort 10 bilder och då blir det några kvar att redigera... Men det är ju bara bra:-)


Vi tog bilder på lite olika platser , som ni ser har bilden ovan en annan stil än de förra bilderna som jag visade tidigare.

Ha en bra måndag!

Kram