09 oktober 2009

PRESENTER

Den här veckan har jag fått flera presenter av snälla och goa och omtänksamma vänner. Sånt kan verkligen muntra upp vardagen!

Våra middagsgäster hade med sig en blomma, med en vacker kruka.
Men inte nog med det, de hade också med sig en perfekt present till en chokladälskare. Måste ta reda på var de köpt den, MÅSTE ha mer...!

Sen har jag en jättego vän som vid ett tillfälle bjöd mig på te. Jag tyckte det var så gott och undrade var hon hade köpt det. Tyvärr var det på en marknad som bara inträffar en gång om året i vår stad. Nu hade det gått ett år, det var marknad igen och vem har nu fått en egen påse av detta goda Chai -te..!

Vad glad jag blev för mina presenter!

Kram Pernilla

BADRUM

När vi flyttade in i vårt hus fanns det 2 vedervärdiga badrum som man helst inte ville gå in i. Det ena gjorde vi om ganska snart, men det andra ser fortfarande ut som när huset byggdes (-82). Vi har de senaste 3 åren haft ett väggskötbord uppsatt och bestämde oss för att vänta med att renovera badrummet till J2 var blöjfri och vi kunde ta ner skötbordet. Och nu äntligen...

Nu är det dags!

Vi har ingen aning om vad vi vill ha, men inspiration på nätet finns det gott om. Följande bilder är från http://www.svedbergs.se/
Vilket tycker ni är snyggast?
Kram Pernilla