23 november 2009

PÅ ÖNSKELISTAN...

Jag vet inte vad det är, men den grå himlen och detta eviga regnande håller på att göra mig tokig! Jag har visserligen aldrig gillat hösten speciellt mycket, men jag kan inte komma ihåg att jag tyckte det var så HÄR hemskt! Vad ska man göra!?!

Så kom jag plötsligt att tänka på julen 2004 när jag fick en spa-weekend i julklapp av en av mina bästa vänner. Vilken fantastisk, helt underbar julklapp! En helg i januari var vi iväg till Sandvik gård, där de har Ladies´spa. En helt underbar upplevelse i vacker miljö med fantastisk god mat och sköna behandlingar.
Det var första gången jag var på spa och hittills den enda. Men jag hoppas att det kan bli ändring på det! Även om det inte hinns med nu i november, så är ju bara själva tanken lite uppiggande. Tänk om man skulle ta och önska sig ett spabesök i julklapp - vad tror ni om det?
Är det någon som varit på något härligt spa som ni kan rekommendera? Behöver inte nödvändigtvis vara en hel weekend, men gärna med möjlighet till en övernattning i alla fall.

Åh, nu kom jag just på en sak... Det kanske är bättre att ge bort en sådan present själv, istället för att skriva upp den på önskelistan. Personen i fråga behöver så klart sällskap och på så sätt kan man vara mer säker på att verkligen komma iväg ;)

C läser aldrig min blogg, men OM han gjorde det skulle han veta att han inte behöver skriva någon önskelista i år...Kram Pernilla

LUSSEBULLAR

I går var en riktigt bra dag! Åkte iväg till Ikea på förmiddagen och köpte en hel massa ljus! Kassen blev så tung att jag knappt kunde bära den... Sen var jag faktiskt inne en liten titt på Granit - igen! Köpte en fin trådkorg och en adventsljusstake i zink.Kommer bilder på inköpen nästa gång jag ser ljuset ;)

Resten av dagen ägnade J2 och jag åt att baka lussebullar. De ska så klart vara till vårt adventsfika nästa helg, men jag är lite rädd för att det inte kommer finnas några kvar vid det laget...


För er som är intresserade av mina pysselförsök kan jag meddela att jag faktiskt fick ihop en krans igår !!! En ljus och vacker dag kommer det bilder på den också...!
Önskar er alla en bra start på veckan!
Kram Pernilla