07 augusti 2010

NY KAMERA


Jag har en ny kamera!!!

Jag kan knappt fatta att det är sant! När jag köpte den intalade jag mig själv att jag ju hade 30 dagars öppet köp och alltid kunde lämna tillbaka den om jag ångrade mig. Men nu har jag börjat fota med den... Inte en chans att den åker tillbaka!

Jag som tidigare fotat med en begagnad kamera från 2005 med 6 Mpix (Minolta Dynax 5D) är nu ägare till en halvproffsig kamera med 14 Mpix och coola funktioner som t.ex ögonfokus!

Min gamla kamera började bete sig lite konstigt för nån månad sen i och med att den själv bestämde när den ville ta ett kort. Man kunde trycka på avtryckaren men visste aldrig om det skulle hända något eller inte. Många fina bilder som gick förlorade där...

Men nu fotas det för fullt igen! Jag vet att det finns några bloggerskor som är ute och gör barn/familjefotograferingar och det är något jag är riktigt sugen på... Vet inte om jag kommer våga göra nåt sånt, men just nu övar jag på alla som vill, för att se om jag klarar att fota andra än mina egna barn!

Idag hade jag tur - hela huset var fullt av barn! Jag fångade två av J1:s kompisar och fick en del bilder. Jag lägger upp några av dem på bloggen imorgon och skulle bli jätteglad för åsikter, tips och råd!

God natt!


SOMMAR

"Idag är det sommar, mamma!" sa J2 igår och hoppade i poolen. Från att ha känts lite höstlikt var det verkligen sommar igen. Så skönt!
Tyvärr varade det inte så länge. Idag har det varit molningt hela dagen och nu har det börjat regna. Suck...
Men då får det bli myskväll med en bra film istället. Inte helt fel en lördagskväll det heller:)

Ha en fortsatt skön helg!

Kram