Tips på enkel, snabb och god italiensk-inspirerad middag:
Skär kycklingfilé i bitar och bryn tillsammans med hackad vitlök.
Fräs med vitt vin och häll sedan på grädde, hacka ner soltorkade tomater,
tillsätt rödlök i ganska stora bitar och låt puttra några minuter.
Lägg över i en gratängform, salta och peppra,
ställ in i ugnen, 225 grader i ca 15 min.
Låt svalna en stund och toppa med ruccola, körbärstomater och svarta oliver.
Har man tid kan man också göra världens enklaste och godaste vitlöksbröd:
Valfri bröddeg, typ pizzadeg, som kavlas ut till en rektangel.
Blanda smör, pressad vitlök, basilika och salt till en röra
och bred ut över degen. Rulla i hop och skär i bitar som läggs i formar.
Grädda i 225 grader ca 15 min.
Som sagt, världens godaste :)
Å, lät ju hiiiiimelskt gott!!! :)
SvaraRaderaGlad Påsk!
Kram Anna
Glad påsk fina du
SvaraRaderaKramar!!!
Ser jättegott ut!!
Glad påsk fina du
SvaraRaderaKramar!!!
Ser jättegott ut!!