28 september 2010

SMYCKE

Det var längesen jag visade nåt smycke här bloggen. Faktum är att jag inte har haft så mycket tid över för smyckestillverkning den sista tiden, så det har helt enkelt inte blivit så många gjorda. Men några beställningar har jag i alla fall fått iväg och här är en av dem.Vill ni se fler smycken kan ni titta in här, på min smyckesblogg.


Hemma händer det saker just nu. Vi har äntligen hittat en hantverkare som verkar bra, hoppas hoppas att vårt första intryck stämmer! Vi håller på att få upp lite väggar och dörrar, ska flytta braskaminen och göra om i vardagsrummet. Kul när det händer nåt!


Vi väntar också på våra nya fönster, som dessvärre verkar vara försvunna??? Får se hur det går med den saken. Dags för ett telefonsamtal till säljaren igen, kanske...Kram9 kommentarer:

 1. Hej svejs!

  Jättefint smycke,precis som alla dina andra ;)
  Jag använder mitt armband och halsband jättemycket,så fina så!

  Jag har börjat att göra macrame-armband och det blir faktiskt rätt så bra,det är väldigt roligt oxå =)
  Hoppas att du får en trevlig vecka!
  Kramar ifrån mig

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det händer grejor hemma hos er! Hoppas att ni blir nöjda med hantverkaren också.
  Fint smycke du visar.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert halsband! Jag förstår att du inte hinner göra så mycket smycken. Det är ju svårt att få tiden till att räcka till allt! Själv skulle jag gärna gå ner i tid, känns som jag inte riktigt räcker till här hemma och på jobbet. Men så är det väl för alla småbarnsföräldrar...

  Roligt att ni är på G hemma med alla projekt. Här står det ganska still just nu, men jag hoppas mannen gräver mindre på helgen och snickrar mer hemma:) Ska du på Mickelsmäss på söndag? Vi åker nog dit en sväng, det är ju nära för oss. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Ja, Mickelsmäss är i Örsundsbro. Det är marknad första söndagen i oktober varje år. Jag tror det är mellan kl 10-17. De har en hemsida där du kan se tiderna. Det brukar vara väldigt mycket folk så vi brukar åka dit när de öppnar då det är lite mindre. Kramis

  SvaraRadera
 5. Du är superduktig på att göra smycken, jag har ju sett dem live!:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Kul när det händer lite... Fint smycke du har gjort. Hoppas ni hittar fönstret, för snart blir det kallt :) (nä jag förstod att ni ska byta...)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 7. Vad jobbigt att ha fönster på villovägar. Hoppas att de kommer till rätta utan alltför mycket besvär.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 8. Du gör verkligen fina smycken.Jag är så nöjd med mitt..mm.Vad kul att dethänder lite förändringar hemma.Ska bli kul att se resultatet (om du visar det i bloggen såklart)Kram & trevlig onsdag till dig!!

  SvaraRadera
 9. Visst är det så ... här förstördes våra renoveringstankar då två stora och oförutsedda händelser skedde så ... skall de lösas så får vi vänta flera år tills vi sparat pengar igen! Men, bättre sent än aldrig.
  :)

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!