Har sett så många som bakat muffinssemlor så jag var tvungen att prova, jag med.
Jag brukar baka semmelbullar av vetedeg och lägga i frysen så man kan ta fram när
man blir sugen. För att baka tar ju en stund när degen ska jäsa och så ska bullarna kallna.
Det kan bli en lååång väntan på semlor;)
Men skulle man inte ha några bullar i frysen är ju muffins en bra snabbvariant!
Smakade helt ok, även om jag föredrar vanliga semlor.
Har ni provat muffinssemlor?
Vad tyckte ni?
Kram
Det här var helt nytt för mig - har inte sett dem tidigare. Smart att ha deg i frysen. Det är ju det som tar så lång tid och tar emot ibland. Barnen vill ju baka NU!
SvaraRaderaHar inte testat just det men jag gjorde en variant av "hastsemlor" förra året, degen hade torrjäst istället för färskjäst. Smaka ok, kanske något torrare och lite knöligare till utseende ;-)
SvaraRaderaKram ANette
ser gott ur
SvaraRaderaHa en fin söndags eftermiddag!
Kram
Hanna
Ja, jag har provat och det var jättegott tycker jag, jag är inget jättefan av vanliga semlor, men det blir nästan som ett annat bakverk.
SvaraRaderaJga har vare sig smakat någon muffins-semla eller vanlig sådan ännu. Med betoning på ännu :-)
SvaraRaderaFina bilder, ser gott ut.
Nej det har jag aldrig testat. Låter ju som sagt bra om man har lite bråttom :) och dina ser ljuvliga ut!
SvaraRaderaHa en skön kväll! Kram Jennifer
Men så gott det ser ut:) Hoppas att ni mår bra, hela familjen!
SvaraRaderaKram
Nej jag har inte ens sett dom. Men nu måste ja testa 😀
SvaraRadera