30 november 2011

SNÖ - NEJ TACK!

Nu är snön borta igen, lika skönt det! Jag som brukar längta efter snö lika mycket som barnen och tycker det är roligt att skotta (!) känner inte det minsta för snö i år. Tror jag fick en överdos förra vintern. Vi hade snö i 6 månader i sträck. Ett halvår!!! Känner att jag klarar mig utan ett tag till.

J2 hann i alla fall inviga sin nya overall, rosa och fin som vanligt :) Nu har den hängts in i garderoben igen, får se när den får komma fram nästa gång...
Kram

7 kommentarer:

 1. Jag håller helt med dig om det där med snö, jag är fortfarande sååå mätt på snö och tycker att det är toppen utan!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna ha snö för det skulle bli så mycket ljusare då.. men bara i måttliga mängder förstås. Fjolårets snömängd gick till mannaminne!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte heller ha snö! Det är så skönt att det är plusgrader ute. Iofs lite snö kan ju få komma till jul så man får lite stämning men annars kan det kvítta.

  Kram C

  SvaraRadera
 4. Åh vilken söt tjej du har, men visst är det väl kul med lite snö.
  Ha en fin dag nu
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Den där mössan har vi också, dags att leta fram den...

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig! nej tack till snö! :) Men för barnens skull så kan det få vara snö på julafton men sedan kan den få smälta bort..hihi... Ha en fin 1:a december. Kramar Emilia

  SvaraRadera
 7. Själv saknar jag snön! Blir tokig på detta tryckande svarta mörker som är just nu. Nä huvva, norrlänning som jag är ser jag verkligen fram emot snön. Fast då bor vi ju i lägenhet så vi behöver ju inte tänka på att skotta. ;)

  Ha en riktigt fin helg!!
  Kram Maria

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!