03 oktober 2010

IKEA OCH BADRUM

Det har verkligen varit fullt upp i helgen. Jag har inte haft en sekund över att sitta ner vid datorn :o
Inte till att sitta ner överhuvudtaget, känns det faktiskt som...

Igår var vi runt till tusen olika affärer för att kolla in kakel, klinkers och badrumsmöbler. Är lite sugna på ett fristående tvättställ, lite liknande det på bilden. Problemet är skivan det ska stå på. En laminatskiva verkar värdelöst, med plaskande barn som tvättar händerna gärna och länge... En stenskiva vore perfekt, men jag tycker det är lite dyrt. Tycker det vore coolt med en betongskiva, men har inte ork att sätta igång ett sånt gjutningsprojekt. Undrar om de är billigare att köpa än sten? Har ni nåt tips eller annat förslag?


När vi kom hem var det storröjning i J1:s rum. Vi hade också hunnit in en sväng på Ikea och köpt ett skrivbord som enligt J1 och mig skulle upp samma kväll. Vi höll på till klockan tolv... Men J1 var verkligen duktig, han ville skruva alla skruvar själv och det gjorde han. Jag behövde bara vara med och läsa beskrivningen.
Vad roligt att så många vill vara med på utlottningen! Jättekul också att jag genom era kommentarer har fått en del nya bloggar att titta in på :-)


Kram

5 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Håller själv på med badrumsrenovering och är helt slut av alla beslut som måste tas.
  Har lyckats bestämma mig för vilket handfat jag vill ha, nu är det snart bara kaklet kvar.
  Tror vi snart varit inne på alla stilar som finns.
  Ha en skön vecka!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Läckert handfat! Men det är väl som du skriver, lite opraktiskt då man har barn. "Underredet" skulle bli fult på en gång. Vi valde ett stort tvättställ i porslin med avställningsyta i porslin. Bra med plats för tvål och prylar då man gör sig i ordning. Tycker trät i våra skåp redan har blivit lite fult av vattenstänk. Jag borde väl olja in dem... Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Vilken kämpe J1!!!
  Fin fina bilder.
  Kram J

  SvaraRadera
 4. Vi har två stycken fristående handfat som står på en vit laminat (högblank), fungerar toppen trots 3 killar med många vänner!
  kram anna

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Vilken helg du har haft- fullt ös! Ja här hemma är det inte badrumsrenovering utan istället blir det kök men jag känner igen det där farande mellan olika butiker för inspiration.

  må så gott

  kram tessan

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!