07 oktober 2009

HÖSTDAG I SKOGEN

Idag har jag haft en skön stund i skogen , alldeles för mig själv. Det blåste ganska mycket, så det susade ordentligt i träden, men det var ett ljud som ingav lugn och ro. Att få lite egen tid någon gång ibland är verkligen skönt.

Det är så många fina färger i skogen nu och visst är det fantastiskt att kunna hitta både svamp, blåbär och lingon nu i oktober. Jag är ingen höstmänniska, men just idag kändes hösten trots allt inte så dum ändå!
Vi har sån tur att vi kan gå rakt ut i skogen från vår baksida. Att ha naturen så nära inpå är verkligen vardagslyx för mig!

Ha en skön kväll!

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Hej Nilla! Vad roligt att du har varit inne hos mig och hälsat på. Visst är det roligt med smycken, de är så personliga!
  Härliga höstbilder från skogen, bor också så att jag har den runt husknuten. Underbart.

  kram tessan

  SvaraRadera
 2. Hej Pernilla! Kul att du blev inspirerad av min pysselvrå, det är verkligen avstressande att sitta och pyssla med pärlor, jag köper pärlor hos ljuvating och sirlig!

  Ha det bra Åsa
  Milo D

  SvaraRadera
 3. Jag läser ditt mail och blir alldles varm. Tack snälla du för allt snällt du skriver. Visst är det så att man upplever att man känner varandra.

  Vad glad jag blir att du gillar mina bilder och att din man professionell fotograf. Jag har bara övat upp mig med kameran här hemma och så tycker jag det är fantastiskt kul. Varje gång någon mailar och skriver som du blir man så glad.

  Jag älskar med skogen, trampet av stövlar, den höga luften m.m..jag ska nog fixa en skogsfika när mina barn kommer hem..eller kanske vi skulle ta cyklen. NU ska jag i alla fall skutta upp och plocka ordning här..tända ljus och njuta av tystnaden av att få vara själv hemma. Åter igen tack !!

  Ta hand om dig
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Ursäkta alla stavfel..det går lite fort:-)

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!