09 oktober 2009

BADRUM

När vi flyttade in i vårt hus fanns det 2 vedervärdiga badrum som man helst inte ville gå in i. Det ena gjorde vi om ganska snart, men det andra ser fortfarande ut som när huset byggdes (-82). Vi har de senaste 3 åren haft ett väggskötbord uppsatt och bestämde oss för att vänta med att renovera badrummet till J2 var blöjfri och vi kunde ta ner skötbordet. Och nu äntligen...

Nu är det dags!

Vi har ingen aning om vad vi vill ha, men inspiration på nätet finns det gott om. Följande bilder är från http://www.svedbergs.se/
Vilket tycker ni är snyggast?
Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. hej!
  Hittade precis hit, fin blogg! Jag gillar ek och vitt i badrum: Vi har svedbergs och är väldigt nöjda med dem, inte så många bilder från badrummen på min blogg än så länge, men det kommer mer!
  Mvh Ida

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att du hittade just min blogg. Du är så välkommen in fler gånger. Ska ta mig en titt i din,det blir spännande. Vi ses!!
  Annica

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Du hittar receptet här, det är absolut de bästa chokladbollarna jag gjort!
  http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=5058
  Mvh Ida

  SvaraRadera
 4. Jag älskar badkaret på första bilden! Vi har oxå två hemska badrum från 1990 som vi vill göra om. Vi har tittat på badkaret på första bilden och jag tycker det är så snyggt.

  Roligt när man hittar nån annan bloggare från Uppsala av en slump!:)

  /Caroline

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!