13 maj 2012

VITT I KÖKET

Om ni brukar läsa min blogg kanske ni kommer ihåg att jag HÄR skrev om att jag ville ha en förändring i köket. Jag tyckte det var mörkt, ville ha ett vitt bord istället för vårt ekbord och - ja, ändra om lite, helt enkelt.

Nu har det faktiskt blivit en förändring, även om det inte är riktigt klart. Jag gjorde ett bord som jag är så där nöjd med, men vi provar det ett tag i alla fall. Nya stolar och en bänk intill väggen blev det också. Allt i vitt...

Fler bilder kommer när allt är klart.


-







 -


Idag har vi en solig, underbart skön söndag. Jag ska baka en kaka så vi kan sitta ute och fika och sen ska J2 och jag åka till hennes ridskola och titta på hopptävling.

Ha en riktigt skön söndag!



Kram

15 kommentarer:

  1. Så jätte fint i köket.
    Kram
    HAnna

    SvaraRadera
  2. Fint det blev med nya bordet!:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Wow, verkligen suuuuuuuuuuuuuuuuperfint!!! och så läckert med lamporna!! Ett mycket lyckat resultat, ser fram emot fler bilder!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  4. Åhhh det är jättefint!!! Snygga kuddar också och lamporna har jag ju beundrat tidigare. Hoppas ni fick en go dag i solen - det har vi haft. Kramar!!!

    SvaraRadera
  5. Vad fint du har det i köket! Gillar dina lampor! Kram Nilla

    SvaraRadera
  6. Så snyggt med vitt bord. Jag gillar verkligen dina lampor!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  7. Snyggt det som syns på bild - har du byggt bordet själv??!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har jag! Inte det stadigaste bordet jag haft direkt, men jag gillar väldigt mycket att ha ett vitt bord, så det får väl stanna ett tag i alla fall;)

      Radera
  8. Jättefint =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling där du just nu kan vinna två presentkort på 500 kr =)

    SvaraRadera
  9. Hej

    Jätte fin blogg du har, härligt med bakbilder också.

    Och jag tycker också om vitt, det ser rent och fräscht ut.

    Tack för titten!

    Petra

    SvaraRadera
  10. Hej raraste! Hm det här med bloggning ja, jag är urusel att skriva men jag tjyvkikar hos alla:))) Vad duktig du är, ett bord!!! Vi vill bygga ett för utomhusbruk. Hoppas att allt är bra med dig och din familj. Stor kram Anne

    SvaraRadera
  11. När jag gillar något så skriver jag att jag smäller av.

    Nu smäller jag av! Så himla fint. Love it!!

    Kramar!

    SvaraRadera
  12. Åh, så fint! Har du byggt bordet själv?! Duktiga du! Nu blir jag inspirerad att ta tag i mitt gamla köksbord i björk och måla om det. :) Ha en fin dag! Kram

    SvaraRadera
  13. det är alltid fräscht med vitt! :)
    roligt att du gillar mina londonbilder. du får se till att boka nästa resa (efter berlin) till london då! själv har jag bokat en resa dit igen i slutet av sommaren... får aldrig nog. ;)
    kram
    ingela

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!