24 maj 2012

SOFFBYGGE

När det blir vår får jag oftast en massa idéer om saker som ska göras om. Och till  sommaren brukar det bli en massa utomhusprojekt som ska genomföras.
Såg t.ex att grannen har en sån där liten fin grävmaskin och kom på att han kanske skulle kunna komma över och gräva lite. I så fall skulle vi ju t.ex kunna bygga ut vårt trädäck! Jag menar, man måste ju planera så att det inte finns minsta lilla risk att man skulle råka bli sysslolös på semestern ;)
För tillfället är det projekt soffbygge som upptar vår tid. Vi har köpt en paviljong som jag så klart vill möblera. Men jag hade inte riktigt lust att lägga tusenlappar på en soffa - de pengarna vill vi lägga på utflykter i sommar istället! - så vi provar att bygga en istället. Förhoppningsvis blir det klart i helgen så vi kan "flytta in". Kommer fler bilder när allt är klart :)
Imorgon är det fredag - IGEN:) Tycker den här veckan har gått så fort! Imorgon ska jag gå ut och äta lunch med en vän = vardagslyx! 
Och sen ser jag fram emot en helg med varmt och vackert väder så man kan vara ute mycket. Hoppas nu väderprognoserna stämmer och solen tänker lysa över oss!

Ha det bra!


Kram


 

4 kommentarer:

 1. Vad spännande att se ert soffbygge! Oh yes vad vi njuter av det fina vädret! kram V

  SvaraRadera
 2. Soffbygge, så läckert! Vad duktiga ni är.

  Trevlig helg och kram från Lotta

  SvaraRadera
 3. Spännande!! Ska blir roligt att se.

  SvaraRadera
 4. en granne med grävmaskin önskar jag mig också! vi borde gräva upp hela gården, men sånt vill jag inte sätta pengar på, så vi kämpar på med vår ojämna gräsmatta år efter år.
  det ser spännande ut det där soffbygget. om det är vad jag tror, har jag planerat att maken ska bygga en möbel till stugterrassen av samma virke i sommar. ;)
  ha en skön helg! kram
  ingela

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!