01 april 2012

SOLHATTEN PÅ

Precis som vädergudarna, har J2 lite svårt att bestämma sig för om det är vår eller vinter. Därför blev det idag både vinterjacka och solhatt på, för säkerhets skull! :)


Påsk är det ju i alla fall snart, oavsett väder. Så idag var vi ute och fixade lite påskris. Så mycket mer pynt än så brukar det faktiskt inte bli hemma hos oss.
Som ni ser har vi åter vinter i vår del av landet. Inte speciellt välkommet, men våren måste ju komma tillbaka för eller senare, för nu är det ju faktiskt april!





Tack alla ni som lämnade en kommentar på mitt förra inlägg! Både roligt och intressant att få läsa om era tankar och erfarenheter.
Just nu försöker jag fokusera på det som är bra, som t.ex att det faktiskt är väldigt skönt att ha ett jobb och att jag har underbara arbetskamrater. Men jobbfunderingarna fortsätter....


Ha en bra start på veckan och tack för att du tittade in!




Kram

12 kommentarer:

  1. Oj, vad mycket snö ni har! Här har det kommit snöblandat regn på em, men inget som har stannat kvar. Maken har bytt till sommardäck idag, så nu vill vi inte har snö igen.
    Ha en bra vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hihi, nej inte är det lätt att veta om det är vinter eller vår med det här vädret, så det var väl smart gjort att liksom gardera sig lite :).
    Blir inte mycket mer påskpynt hos oss heller, jag har lovat småttingarna att vi ska ut och fixa lite ris imorgon. Ha det så bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  3. Åh vilken liten söting:)))))) Så jättefin!!! Och jaaaaaaaaaaa, håller med, hur tusan ska man klä sig egenligen!! Det kom värsta hagelstormen här i eftermiddag!!!!

    Önskar dig en finfin vecka!

    Kraaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  4. Vilken sötnos! Gillar att det är både solhatt och varm jacka ;)
    Aprilväder är det i allra högst grad.

    Nilla, jag bytte jobb och bransch för några år sedan. Det var bland det bästa jag gjort. Tufft? Absolut. Enkelt? Verkligen inte alltid. Men det har sporrat mig, utvecklat mig och nu vet jag att jag kan och vågar. Ibland är det bra med förändringar!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Det gäller att täcka upp alla möjligheter när det gäller väder. Här i Melbourne är det precis likadant. Vi brukar säga på frågan om hur vädret är: Vänta 5 minuter så får du se!
    Blir lite avis på ditt påskris. Har fullt huvudbry just nu för att komma på vad jag ska använda till ris. På vår gamla tomt fanns ett träd som man kunde använda men nu har jag inget. Får se om jag lyckas komma på något innan påsken är slut. Vill ha lite fjädrar till pynt bara.
    Ha det bra!
    Anette :-)

    SvaraRadera
  6. så där vitt och trist är det hos oss också i dag, men vi kan ju trösta oss med att den här snön ändå inte ligger kvar så länge.
    söt tjej i fin vårhatt. :)
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  7. Det börja hagla på mig igår kväll när jag var ute på Powerwalk med Zigge, dock fint hagel. Idag ligger det det kvar och minusgrader. : )

    Jo, det händer att folk låser sig på väggen. Du ska först ta dig upp på små grepp som du sen ska släppa 10 m upp och lita på att selet, repet och den där nere håller! Men det är kul och bra träning.

    Ha en toppen vecka!
    Kram Kia

    Ps. Idag ökar vi 15 sek på plankan.

    SvaraRadera
  8. Det är inte helt lätt nu vad man ska ha på sig. Svinkallt på morgonen och sen tokvarmt på dan. Jag kör vinterkläder så länge jag orkar.. Kram

    SvaraRadera
  9. Vilka härliga bilder! Vart är det ni bor, när ni har så mycket snö tänkte jag:) Här inne i Uppsala är det mesta borta nu!

    Hoppas att du får en fin dag!

    Kram

    SvaraRadera
  10. Ojj vad snö :) Jag hoppas den smälter snart så att våren kan komma på riktigt. Vi har ingen snö där jag bor men det är fortfarande kallt. Nu vill vi ha en massa sol och värme :) Kramar Emilia

    SvaraRadera
  11. Va mycket snö!!!! Men den försvinner snart...hoppas vi. Men jag förstår att J2 är kluven :) Vi har också varit och hämtat påskris - mysigt med påsk. Ha det gott - kram kram!!!

    SvaraRadera
  12. Nej men usch, nu vill vi ju inte ha snö! Men som du skriver så borde det försvinna snabbt. Vi har klarat oss från snö men det är riktigt kallt på nätterna och i helgen har det blåst mycket. Men det är väl det här som är aprilväder...

    Ha en riktigt fin dag Pernilla!
    KRAM

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!