20 mars 2012

VÅREN - VAR ÄR DU?

Solen försvann, minusgraderna kom tillbaka och igår hade vi nästan snöstorm. Stora vita flingor som yrde omkring och plötsligt var det alldeles vitt ute igen.

INTE vad jag hade tänkt mig! Jag som tom börjat fundera på om man kanske kunde börja plantera de små frosttåliga penséerna i krukorna vid entrén. Men det får tydligen vänta:(

Sån tur är har jag vår inomhus i alla fall! Körsbärskvistarna jag tog in för ett tag sen har börjat slå ut och är så vackra. Och gör att man känner att våren ändå är på gång:)

Ha en bra dag!


Kram


9 kommentarer:

 1. Fina bilder! våren kommer imorgon så håll ut kram

  SvaraRadera
 2. jag har också haft körsbärskvistar inne, synd bara att de blommar ut så fort.
  vi har underbart solsken här i dag. måste nog försöka få lite sol i ansiktet i eftermiddag. :)
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 3. Jag tror betsämt att vår längtan efter våren gör att vi har bråttom. Vi har inte ens slutet på mars ännu :-)

  Snö här hos mig idag, den valde att inte stanna kvar på marken dock. Skönt!

  Ha det bäst Pernilla

  SvaraRadera
 4. Våren kommer tillbaka - idag håller vi på att blåsa bort här men vi har i alla fall sluppit snön. Tack för dina rader :) Fint med körsbärskvistar, skall nog trots blåsten och smita ut och hämta några. Va fint det är i ert kök även om du vill byta köksbord. Vi gjorde ett eget som vi tycker väldigt mycket om. Tanken är väl att det skall finnas möjlighet att beställa bord efter egna mått och önskningar i butiken :)Ha det gott min vän - kram kram!

  SvaraRadera
 5. Jag längtar med efter våren. Vi får hoppas på att det kommer på riktigt snart! Månaden mars kan vara en riktigt konstg månad när det kommer till väder. Man vet inte riktigt hur det blir :)

  Kramar Emilia

  SvaraRadera
 6. Vilken ljuvlig bild, den i mitten!:)
  Här vaknade vi till ett tunt snötäcke, men det försvann snabbt under dagen. Idag hade sol och 14 grader varmt på eftermiddagen. Våren kommer tillbaka, jag lovar!:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Här har det osså vänt, grrr! Vi hade det så skönt, solen lös och vinden va varm.... men det är nu bara ett minne blott för regnet hänger i luften och det är kalla höstvindar :(
  Hur har edt gått med bordet blir det ett hemmabyggt? Det lägger jag min röst på i alla fall!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 8. Underbara körsbärskvistar! Ja det blev ett litet återfall men idag har solen varit här och det har varit 15 grader varmt, såååå härligt! Må så gott och hoppas att ni också haft en härlig solig dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Så vackert! Jag har inga körsbärskvistar att ta in men jag skulle kunna ta syrén eller äppel, får se om jag kommer ihåg det.
  Ja, det blev lite kallare ett tag men nu är värmen här igen, underbart!

  Kram!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!