01 mars 2012

ACTIONS

Förut, när jag redigerade bilder använde jag ofta actions. Av nån anledning har jag glömt bort det på senare tid. Men när jag var inne på bloggen A cup of Emilia häromdagen blev jag påmind igen!

Emilias blogg handlar mycket om fotografering och bildredigering och där hittar jag mycket inspiration. Vill ni ha länktips och lära er mer om t.ex. actions och texturer, titta in här!Action AE1 från Devian Art.
Kram


9 kommentarer:

 1. Fint foto och kul att ha bra verktyg att redigera dem med, tack för tipset!!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Jag har nyligen fått Photoshop Elements av min pappa och ska sätta mig och försöka lära mig detta så fort jag får tid (typ på sommarlovet). Det verkar ju onekligen både kul och spännande.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild! Blir mer och mer intresserad av att fotografera och jag är så sugen på att köpa mig en riktigt kamera, måste få maken med på spåret bara ;).
  Kram Jennifer
  (Förresten, Västerås var en alldeles lagom stad att åka till med 2 små, inte så stort och inte så långa sträckor att gå, det var fint nere vid vattnet, kan tänka mig att det är riktigt mysigt där på sommaren när det är en massa båtar där också. Shopping blev det inte så mycket av för de små gillar inte att gå i samma affärer som mamman :) men det såg ut att finnas en del härliga butiker.)

  SvaraRadera
 4. Ja, jättefint! Det är roligt att ta bilderna till "the next level" - ska se om det funkar för mig att ladda ner eller köpa.

  Tack för tipset!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset, vad kul med lite foto redigerings-tips! Jättefin bild! Kul med överraskningen åt barnen också i förra inlägget. då kunde du lägga dig nöjd och vila lite till sen:):)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Fotografering och redigering det är din grej det Nilla.
  Jag önskar dig en mysig helg.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Vad kul att jag hittade mig själv hos dig :) ang objektivet så är det inte jättemycket skillnad när det kommer till ljusstyrka mellan 1,8 pch 1,4. 1,8 är plastigare och när du fokuserar så låter det ganska högt om den. Men att hitta skärpan tyckte jag inte var något problem. 1,4 tycker jag är med kontrastrik och ger något bättre färger. Men 1,8 är helt klart värt sina pengar. Kramar från Emilia

  SvaraRadera
 8. Fint:) Du är duktig du. Stor kram Anne

  SvaraRadera
 9. Hej, tack för en bra länk till tips och idèer gällande att redigera bilder. Jag har inte gjort det så mycket och är en riktig novis på detta område, behöver alla tips och trix jag kan få tag i!

  Härlig bild!

  Ha en bra dag! Kram Pernilla

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!