31 januari 2012

I WILL BE POPULAR....

Jag tycker visserligen det är fint med snön på träden. Allt ser så rent och fräscht ut! Och dessutom blir det ljusare. Men nån vintermänniska är jag INTE!
Så när barnen har tjatat om att åka pulka och skridskor har det blivit några för många "nej". Oftast har jag övertalat någon annan i familjen att följa med dem ut i istället...Kände att det nog var dags att bättra på min popularitet hos de två yngsta. Med nybakade muffins och varm choklad räckte en timme i pulka backen. Nu ligger jag på plussidan igen!:)Får se hur länge jag klarar mig kvar där innan det blir dags att göra en insats igen;)
Kram

16 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Ja det är härligt att vara ute i vintersolen, fast inte för mycket ;)
  Lite lagom är bäst!
  Idag ska jag åka och hämta min systerdotter på dagis så vi får väll se vad hon vill hitta på.
  Men förmodligen blir det nog hem och leka med alla 500 barbies ;)
  Ha det så bra.
  Kramar ifrån mig

  SvaraRadera
 2. Visst är det fint ute med gnistrande vit snö, klarblå himmel och en sol som inte värmer. Om man är inomhus! Är inte heller någon vintermänniska och försöker verkligen tycka om kylan men det är svårt. Räcker att mina kinder är super torra pga köldskador och jag längtar efter en värmande sol.

  Nej, jag håller mig på plussidan när det gäller pyssel och bakning för det uppskattas alltid av mina barn. Och man kan ju inte tycka allt är roligt. En del är friluftsmänniskor andra hemmamysare och jag föredrar det sistnämda liksom du antar jag.

  Ha det fint
  kram Mia

  SvaraRadera
 3. sådana punktinsatser är smarta. barnen kommer att komma ihåg dem när de blir stora. om ni gjorde det varje dag, skulle det bli vardagsmat som ingen kommer ihåg som något speciellt. vardagslyx för de minsta kan vi kalla det! :)
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 4. Jag gillar vintern, men just att åka pulka är väl ingen favoritsysselsättning direkt. Däremot åker jag gärna skidor utför och jag ligger på ganska mycket plus för att vi ska åka till Idre i år igen!;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tror att jag håller med Ingela där! För ofta skämmer allt heter det ju ;O)

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 6. Så härligt det ser ut! Pulka kan vara kul ibland, men visst är det så att man drar sig ibland när de frågar. Nu har jag lediga onsdagar igen = )....

  Kram L-L

  SvaraRadera
 7. Ser ut som ni haft en mysig dag! Men visst längtar man till vår och värme! Må så gott kram från Maria

  SvaraRadera
 8. Hihi, inte dumt att ligga på plussidan:))))) Hääärliga bilder verkligen, så fin färg!!!! Ser ut som en riktig mysig utflykt:)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 9. Vad mysigt med lite fika i pulka-backen.För mig brukar en timme räcka också.Men nu är det verkligen kallt för både stora och små...kram!

  SvaraRadera
 10. Tänk så där kan det vara med vissa saker man inte vill. Jag brukar också göra så med en del grejer, får mannen att gå med tjejerna ut eller vad det nu är. Men så ibland får man skärpa till sig för man vet ju att småfolket blir så himla glada. Så njut plusspoängen nu.
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 11. Jag håller med dig, det är fint med snö och is men jag kan inte hjälpa det - jag när alltid en längtan efter våren och sommaren. Jag inbillar mig alltid att jag hör vårfåglar som ett tecken på att vintern börjar släppa greppet. Men... det är lite mysigt med varm choklad och bullar i en solig pulkabacke också... ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Hej Pernilla!

  Jaa du när barnen är si så där 18 år så klarar de sig själva ska du se :)) Ja i pulkabacken alltså.
  Hoppas allt är bra med dig och du det blir vår snart, om några månader, suck.
  Kram på dig i alla fall
  Lena

  SvaraRadera
 13. Det tar emot här också för uteaktiviteter (tycker det är så jobbigt att frysa) men det är oftast ganska skönt när det är över och man fått den där friska luften som man så väl behöver;)
  Hoppas du ligger på plussidan länge nu!!!!

  Kram F

  SvaraRadera
 14. Jag förstår dig precis! Jag har också lite svårt för kylan. Det ska vara fint vinterväder med sol om jag ska ut på aktiviteter med barnen. I helgen var det ju fint så vi passade på att åka pulka och skridskor. Tur var väl det för då kan man stanna inne med gott samvete nu när det är så kallt. Kram Stina

  SvaraRadera
 15. Jag är heller ingen vintermänniska. Bra att ligga på plus

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!