27 december 2011

PROMENAD

Jag har varit otroligt trött och inte orkat ta mig för med nånting. Men idag lyckades i alla fall J2 och jag ta oss ut på en promenad tillsammans med den nya julklappsdockan:)Solen tittade fram och det var 8 grader "varmt", så jag trodde det skulle bli en skön promenad. Det blev det INTE. Det blåste och kändes hur kallt som helst, vi var tom tvugna att gå tillbaka och sätta på oss mössor.

Men J2 är en riktig utemänniska och var lika glad för det. Mamma däremot var glad när hon kom hem och fick sätta sig framför brasan igen....

På kvällen var J2 och jag faktiskt en liten sväng på rean, fastän jag hade tänkt att strunta i det i år. En av oss shoppade loss ordentligt och hade till slut så mycket i kassarna att de inte gick att bära utan att få ont i armarna. Gissa vem....Kram

7 kommentarer:

 1. vad ni har shoppat loss då! jag bestämde mig också för att strunta i rean (också i år). jag besökte en inredningsaffär i går, men det enda jag köpte var två meter julband. jag behöver inget just nu, hur otroligt det än låter. ;)
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 2. Omöjligt att gissa ;-) Kram och ha det mysigt!

  SvaraRadera
 3. I år struntar jag i rean,jobbigt med mycket folk och sen tycker jag att man hittar inget.Men promenader är bra!det är sååå skönt att komma in efter en låång promenix och man kan njuta att vara hemma.Kram,kram!

  SvaraRadera
 4. Jag har hittills hållit mig från rean. Det känns inte alls lockande att ge sig in i vimlet. Jag har varit dålig med att promenera i jul men känner att det kunde behövas :)
  Önskar dig sköna mellandagar!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Hej Nilla!
  Veem kan det ha varit som shoppade så mycket??;)

  Själv har jag hållt mig ifrån trängseln i butikerna nu under mellandagarna.

  Vad söt hon är din J2!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Hihi fin liten flicka du har!! Kanon fina bilder! Själv var jag ute en sväng och fyndade jätte fina fat ( kommer ikväll) och superduper nöjd! Jag är vanligtvis inte såå förtjust att springa på mellandagsrea men dessa fat var något specielt!
  Kramkram

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!