20 juli 2011

LATA SOMMARDAGAR

Jag älskar när det är så varmt att det är skönare att sitta i skuggan än att vara i solen! Det är vardagslyx :) Idag har det varit en riktigt skön sommardag, underbart...Tidigare har det kommit lite regn då och då, men så länge det är varmt och solen visar sig med jämna mellanrum är vi utomhus mest hela tiden.
Vi har fixat till en ny uteplats med stenläggning på vår lilla "innergård" och har därmed fått en ny matplats. Inte så ofta vi äter middag vid köksbordet numera!Och grillat blir det förstås ofta. Så ofta att det börjar bli lite svårt att variera sig... Någon som har nåt enkelt och bra tips? Gärna på goda tillbehör till det grillade.

Idag blev det dessutom nybakat bröd - foccacia enligt Leilas recept. Vi hade nämligen en middagsgäst som vi ville vara lite extra snälla mot. Detta pga att vi tänkt oss att få lite bygghjälp med förrådet som ska bli A:s nya rum...! Så det gäller att försöka få vissa speciella, utvalda gäster att vilja komma tillbaka ;)

Något som är bra när man får besök är att man måste lugna ner sig lite, ta sig tid att sitta ner och prata och koppla av. T.o.m. jag lyckades undanhålla mig från alla projekt jag har på gång och ha en lugn dag där jag inte fick något speciellt uträttat. Bra för mig som har svårt att koppla av. Lata sommardagar - det är något jag måste öva på :)Kram


10 kommentarer:

 1. Man blir alltid så glad när man kikar in här. Borde skicka dig ett par bilder efter den 27:e och se vad för trollerix du kan göra med dem... Kram Pilo (vardagsresa)

  SvaraRadera
 2. Lata sommardagar som vi så väl behöver. Men precis som du måste jag öva på att lata mig. Så skönt att unna sig att vara just la,t men så svårt att tillåta sig.

  Ha det fortsatt fint Pernilla

  SvaraRadera
 3. Låter underbart, jag har inte haft någon lat dag ännu. Det är fullt upp med byggande av uterummet och mitt projekt. Kul, men lite god mat ska vi väl unna oss iaf!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Gud så gott brödet ser ut! Njut av vädret och lata sommardagar:)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Så gott det ser ut, tur att jag precis ätit;) Men den där gerberaformen får du gärna skicka hit omedelbart!

  Kram du mästerfotograf!

  SvaraRadera
 6. Å så musmsigt gott! Vilka fina foton, man blir verkligen inspirerad!=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 7. mums va gott allt ser ut, fina bilder och blogg!

  SvaraRadera
 8. Blir hungrid bara av att titta på bilderna! Kommer att skicka dig en bild eller två om du vill titta på dem åt mig sedan. Kanske kan vi prata budget då?

  SvaraRadera
 9. Mmmmmm, ser så smarrigt ut!
  Visst blir det mycket grillat på sommaren, så skönt att stå ute och kocka :)
  Kommer tyvärr inte på nåt bra tips just nu... Ugnsrostade små färskpotatisar, med morot och batat gjorde jag senast. Kryddade med lök och gräslök.

  Må så gott!
  kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 10. Lata dagar har jag verkligen haft och jag behövde verkligen det!:)
  Härliga bilder som vanligt!:)
  Är ni på väg häråt något i sommar?
  Kram

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!