13 april 2011

KORVGRILLNINGKorvgrillning påminner om barndomen....

Mamma vägrade grilla någonting annat än korv. Tills jag blev vuxen hade jag aldrig ätit grillat kött! Nu grillar vi både kött, kyckling, fisk och grönsaker. Men till premiärgrillningen blev det trots allt korv. Snabbt och enkelt. Och ganska gott...! :-)Kram

14 kommentarer:

 1. Jag ligger efter här i bloggvärlden och här har det verkligen hänt grejer. Snygg header och grymt snygga bilder du visar, du är så duktig!

  Här har vi också haft grillpremiär, ett härligt vårtecken!

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket jag missat, bloggpaus och allt... Skönt att du är tillbaka, mycket fint att titta på! Kanske skulle jag låta dig fota min profilbild till facebook *fniss*. Fint!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 3. Hur gott är det med en grillad korv;) Enkelt som man vill ha och ungarna älskar ju korv.

  Ha det gott!
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Härligt när man kan börja grilla igen!:)Kan riktigt längta efter chilimarinerad kyckling, grillad, med olika tillbehör...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grilla korv är toppen, men aldrig fel med kött heller. grilltiden är underbar.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Mmm, grillat är godast! Allt grillat är gott, men jag föredrar nog kött och grönsaker. Men grillad korv till lunch är inte helt fel på helgen. Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Oj, har ni haft så bra väder? Gott att grilla korv, håller med dig om att variation är roligt. Får favorit är kebabspett(ICA´s)!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Mums:) Grillat i alla former så gott. Hoppas att du mår bra vännen/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 9. Grillning är inte helt fel!
  Kram jenny

  SvaraRadera
 10. Tack snälla!

  Ja, grillat överhuvudtaget är det smarrigaste!

  SvaraRadera
 11. Ska grilla i helgen då villaområdet ska ha städdag..många korvar ska få färg...är arbetsledare dessutom så jag får bestämma lite, så det blir nog en och annan köttbit också.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 12. Hej Nilla!
  Korv funkar alltid även om grillat kött oxå är supergott! vi premiärgrillade häromdagen och då blev det korv med bröd:)

  Vilken fin header du har och cool bild på din J härnedan!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 13. det mesta som grillas smakar faktiskt gott! hos oss grillar vi bara fisk och grönsaker numera eftersom vi har en köttvägrare i familjen.
  när vi är på stugan, gubben och jag, kan vi ibland grilla en köttbit, men eftersom vi äter kött så sällan i dagens läge, har jag fått lite obehag mot det jag med. säger jag som tänker steka oxfilé i helgen (bara för att jag hittade några filéer i frysen när jag tömde den häromkvällen. sådana dyrbarheter kan ju inte gå till spillo bara för att man har lite obehag, eller?) ;)
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 14. Längtar också till att få grilla,vi har inte börjat än.Lite bökigare när man bor i lägenhet.Men vi har en uteplats på gården.Får vänta tills dehar röjjt upp lite.sen så sätter vi igång grillsäsongen!kraamm!!!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!