16 mars 2011

8 SAKER OM MIG

8 saker om mig...helst som ni inte redan vet?

Jag skriver ju oftast precis vad jag tänker och känner här på bloggen, så jag antar att ni redan vet ganska väl vad jag är för en person. Men kanske ni inte visste att:
 • Jag älskar chokladbollar (delicato) men gillar inte alls hemmagjorda.
 • Jag tycker det är roligt att få reklam i brevlådan, ser fram emot att bläddra igenom den.
 • Jag är jättedålig på smink, så jag går obekymrad om hur jag ser ut helt osminkad till jobbet. Vill jag vara extra fin blir det lite mascara på sin höjd!
 • Jag har alltid sett yngre ut än vad jag är. När jag var i 30-årsåldern och skulle köpa en biljett på bussen frågade chauffören om jag skulle ha barn- eller vuxenbiljett... Jag tyckte inte det var det minsta roligt!! NU däremot skulle jag verkligen uppskatta det;-)
 • Jag har inte facebook. Har förstått att jag är ensam om detta i hela världen!
 • Jag har fortfarande inte lärt mig att dricka kaffe (har inte försökt heller, för den delen), men jag dricker mycket te.
 • Jag har sett "the big five" (leopard, lejon, elefant, noshörning och buffel).
 • Alla mina tre barn är födda med planerade kejsarsnitt. Dagen innan J1 skulle plockas ut var jag hos frisören. Jag mådde inte alls bra, kände mig väldigt konstig. Gick hem utan att klippa mig, kände att jag bara inte klarade av att sitta i den där frisörstolen. Jag hade antagligen ont, men uppfattade det inte på nåt annat sätt än att jag kände mig konstig. Först när jag på kvällen ringde till sjukhuset och de började ställa en massa frågor insåg jag att den "konstiga känslan" kom med ganska exakt tio minuters mellanrum och kallas värkar! Jag var så inställd på kejsarsnitt att en sån sak som värkar inte existerade i min värld!
Jaha, det var allt! Var det några nyheter eller kände ni redan till det här?!

Jag väljer att skicka vidare till alla som vill, eftersom jag vet att den här utmaningen gått runt ett tag. Själv tycker jag det är väldigt roligt att få läsa saker om andra! Så ni som inte redan berättat om er själva, här är er chans!;-)

Nu ska jag gå ut i köket och ta hand om brödet jag håller på att baka och i kväll blir det spinning.

Ha det så bra!

Kram

11 kommentarer:

 1. Jätte roligt att få veta mer om dig!!
  Känner igen mig i att jag också ser yngre ut än vad jag egentligen är! Inte kul jämnt, men inte mycket att göra åt:)
  Gillar reklam jag med!

  Ha en skön kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också att bläddra igenom reklamen, är också jätte dålig på smink, har ofta fått höra att jag ser yngre ut än vad jag är och har aldrig druckit kaffe!:)
  Alltid kul att lära sig mer om de bloggare man följer på nära håll och som man "känner" lite mer!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte om reklamen :-)

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att få läsa lite om dej .Bara så kul att få lära känna dom man bloggar med lite mera.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Kul att få läsa lite mer om dig :) Har också fått utmaningen så jag sitter och klurar på vad jag skulle kunna skriva om mig själv...

  Hoppas du får en skön onsdagkväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Hihi, en hel del jag kände igen mig i där, reklamen.. ingen facebook, dricker inte kaffe :)) Kul läsning om dig, mycket nytt som inte jag kände till!!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Ha ha, då är vi två som inte har fb.
  Ha re
  AC

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Så fint du har det här
  en jättefin blogg
  Må så gott
  Kram Tina

  SvaraRadera
 9. Jätteroligt att få läsa lite mer om dig! Ha en skön dag! Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Precis som du skriver så delar du ju med dig av tankar och funderingar (och underbara bilder!!!) så det är extra roligt att få läsa om andra sidor hos dig. Och att vi delar intresse för delicatobollar (och dissar hemgjorda) är extra kul.

  Kram!
  Cathrin

  SvaraRadera
 11. Mina ungar är också små kejsare. Två akuta och en planerad. En jäkel på att bli gravid, men dålig på att föda... efter två försök fick jag inte lov att pröva med den tredje. Hur kommer det sig att dina är snittade?

  kram
  Emma

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!