03 december 2010

ORIMLIGT KALLT

Det är väldigt vackert ute just nu. Tänk att vi fick snö - och mycket snö! - redan tidigt i november. Det hjälper verkligen till att skapa en mysig advent och julstämning redan från början.Men kylan... det börjar bli orimligt kallt!

Vi skrattade åt det där uttrycket som kunde ses som stora rubriker på kvällstidningarna för några veckor sen. Det stod att det skulle bli orimligt kallt och vi hade -5 grader. Det var väl inte så orimligt!?

Men igår när jag kom till jobbet hade vi 8 grader i vårt rum. Vi satte på alla apparater och maskiner vi har och det steg till 11 grader. Någon kom på den fina idén att koppla in en värmefläkt. Då gick alla proppar. Datorer, apparater, ingenting fungerade....

Det går helt enkelt inte att jobba i 11 graders "värme". Det är vad man kan kalla orimligt kallt!

Istället fick jag jobba hemmifrån. Att sitta och leta potentiella ccc-markörer på datorn framför brasan med en kopp te och en lussebulle var bra mycket skönare än att frysa till is inne på labbet!

Idag är det runt -6 grader ute istället för -20. Det kanske gör att det blir lite varmare inne också. Det är bara att klä på sig ordentligt och hoppas på det bästa!

Kram


9 kommentarer:

 1. Inget ont som inte har något gott med sig :)

  SvaraRadera
 2. Toppen att du kunde jobba hemifrån! Det blev så fint i ert vardagsrum med de nya fönstern. Vad ljust och härligt det måste vara nu. Kram sTina

  SvaraRadera
 3. Vad det snöar här hemma på den gata där jag bor. Jag har nyss skottat, men nu är det minst 7 cm luftigt vit härlig snö som täcker marken. Helt otroligt! Mycket skottande blir det :-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Ja jisses, nu är det verkligen kallt! Fast just idag har vi bara -6 grader :)

  Jag blev lite nyfiken....ccc-markörer, vad är det? Känner igen det men kan inte riktigt minnas...är det något med tumörer? Jobbade på sjukhus innan och kan ha hört i korridoren :)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Här har det snöat hela dagen och varit ca -4 grader. Härligt!:) Jag gillar snön!
  Jobbigt att ha det så kallt på jobbet dock, bra att du kunde jobba hemifrån då!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jisses, vilken kyla... tur att du kunde jobba hemifrån! Hoppas de får upp värmen på jobbet och att de där spådomarna om kallaste och mest snörika vintern som polackerna spådde inte kommer stämma, fint och mysigt är det med snö i lagom mängder!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 7. De lät verkligen mysigt att jobba hemifrån och mycket bättre än att behöva sitta och frysa. Snön tycker jag är mysig men kylan klarar jag mig bra utan. Kram

  SvaraRadera
 8. Nej, extrem kyla INOMHUS det är verkligen orimligt. Vet du i morse när jag gick med Tjalle så var det minus 27 grader. Aj, aj, aj...

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 9. Så fint ni har fått det i vardagsrummet med stora härliga fönster! Vad kul med fotoutställning, det är sååå kuuul! Ja, lycka till för oss = ), vad härligt att vi gör det här = ), så modiga!!!

  STOOOR HELGKRAM L-L

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!