02 december 2010

HAR NI FEST, ELLER...?

För ett tag sen fick A ett brev från mormor. I det låg det pengar som han skulle dela med sina småsyskon. De bestämde tillsammans att de skulle ha fim- och pizzakväll och beställde hem en JÄTTESTOR familjepizza och hade hur mysigt som helst tillsammans.

Tyvärr stod det inte i brevet att mamma och pappa skulle vara med och dela på pengarna. Så vi blev inte inbjudna till denna fest, utan förvisade till köket!! Där fick vi sitta och knapra på varsin brödkant... Eller, nja, det var snarare så att vi blev så sugna på pizza att vi åkte och köpte vår egen! Men i alla fall var det lite synd om oss, eller hur!?Funderar lite på pizza idag igen. C är nämligen sjuk och hos oss är det han som lagar maten i vanliga fall. Nu blir det jag som ska fixa det, men jag tycker det är såååå tråkigt! Igår blev det färdiggrillad kyckling och idag...?

Mottager gärna middagsförslag (ifall C skulle fortsätta att vara sjuk nån längre tid!). Men det måste gå snabbt och lätt och kräva minsta möjliga arbetsinsats vid spisen:-)

Kram

Pernilla

8 kommentarer:

 1. Hahaha, hos oss är det oxå mannen som står för matlagningen. Tycker det är dödstrist att både laga och komma på vad man ska ha!!!
  Superskönt att mannen älskar sitt kök.
  Kul att höra att det finns fler som mig....
  Ha en bra kväll//Perniilla

  SvaraRadera
 2. Underbar läsning för mig som den dåliga matmamman jag är. Jag är alltså inte ensamen med det handlikappet ute i bloggsfären :-)

  Köpemat är vardagslyx. Dyrt och aningens tråkigt i längden dock.

  SvaraRadera
 3. Tycker alltid det är svårt
  med maten, men kör på med det gamla
  vanliga. Just nu har jag en ugnspannkaka
  i ugnen och det går fort o lätt o gott.
  Kram C

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig mormor och vilka mysiga barn.
  Ha det gott Kram jen

  SvaraRadera
 5. Hi hi barn är ju för sköna :) Tur att nu fick er egen pizza till slut!

  Jag gillar att laga mat, men att laga vardagsmat är ett riktigt tråkigt måste när man kommer hem från jobbet. Snabbt och enkelt är ju klassikern ris, kyckling och en burk med uncle bens sås, tar max 20 min...

  Stövlarna köpte jag i en lokal skobutik här i Uddevalla, men det är märket Peperoni och de kostade 499 kr, att jag sen hade en rabattcheck som gav mig halva priset gjorde stövlarna till rena fyndet, 250 kr, me like...

  Hoppas familjen kryar på sig

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Laga vardagsmat är bara sååå tråkigt! Det värsta hos oss är dock att ingen av oss tycker om att laga mat.
  Köpemat är verkligen vardagslyx och imorgon kväll jobbar maken och då hör det till att jag och barnen köper mat.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej igen! Vad roligt att du ville vara med och tävla lite.

  Din blogg är verkligen jättefin. Jag tycker så mycket om bilderna du har på dina barn. Är det du som fotat alla bilderna?

  Ha det gott!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 8. Lax med ett lager pesto, ris och så en enkel sås bestående av creme fraiche (hur det nu stavas) och lite lime eller söt chilisås. Laxen sköter sig själv i ugnen :) något bröd kan vara gott till också. Krya på er!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!