25 december 2010

MIN JULKLAPP!

Jag älskar att fota! Nu när jag är ledig vaknar jag på morgonen och är alldeles lycklig över att jag kommer vara hemma hela dagen när det är dagsljus och får en massa tillfällen att fota =)
Det är vardagslyx!

Allra mest gillar jag att fota människor. Att lyckas fånga någons personlighet i en porträttbild kan vara en utmaning men är också väldigt roligt. Speciellt kul tycker jag det är att fota barn. Imorgon tänkte jag visa några bilder från i höstas, då jag fotade 2 syskon.

Men idag visar jag bilder där jag använt min nya julklapp! Jag har inte haft något makroobjektiv och eftersom jag inte direkt behöver det för porträttfotografering känns det som ett onödigt dyrt tillbehör. Men istället fick jag 3 olika närbildslinser av C i julklapp. Och vilka bilder man kan ta med dem!!! Det är som att titta genom ett förstoringsglas. Helt fantastiskt, tycker jag!Kanske blir det mer bilder av blommor och insekter här på bloggen i framtiden, vem vet ;-)


Kram

2 kommentarer:

  1. Hallå och god fortsättning vännen...Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Jätte fina bilder:) Jag fick ett macro av maken i höstas och det är så kul att ta bilder med det. Ser ut som att ni har haft en lugn skön jul som vi:). Vi gick också i pyjamas länge och sen ut i pulkabacken, underbart. Ha det bäst/ Stor kram Anne

    SvaraRadera
  2. Så fina bilder! Såna linser måste jag införskaffa, jag tänker som du när det gäller det där macroobjektivet, jag tar ju oxå mest porträtt. Så fina ni är här nedan!

    Ha sköööna dagar!
    Kram L-L

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!