25 december 2010

JULAFTON 2010 I BILDER

Mysig frukost.Väntan...Mumsig julmat.Julklappar!Tycker nog juldagen är minst lika härlig som julafton! Klockan är halv tre och hela familjen går fortfarande omkring i pyjamas:-D
Men nu ska jag klä på mig och gå ut och åka skridskor med barnen. J2 fick nya skridskor i julklapp igår och nu vill hon visa mig hur snabbt hon kan svischa fram!

Ha en skön dag!

Kram

10 kommentarer:

 1. Så mysigt ni verkar ha haft! =)

  Ha en god fortsättning!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag är minst lika förtjust i juldagen som julafton. Julafton brukar gå i ett, på judlagen kan man lite mer njuta. Här är nästan för råkallt för att vara ute, barnen klagar över kalla näsor efter bara ett par vändor i pulkabacken, hoppas er skridskotur var fin.

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 3. Ser Gott å Trevligt ut :)

  Kanske lite PARTYSUGEN??
  missa inte

  J
  U
  L
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  Hos mig........
  Välkommen att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är på att komma ihåg att ta kort. Och fina bilder blir det ju med. Använder du extra blixt till kameran? Jag ska nog skaffa en. Jag har också gått i myskläder hela dagen och bara varit ute för att ge alpackorna och grannens katt mat. Inget lockande väder alls. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Går fortfarande i myskläder!:)
  Vi började dagen med att åka skridskor i vår Arena och det är en tradition vi haft i flera år. "Bambi på hal is" och skit ont i fötterna efteråt!:)
  Jätte fina kort på familjen också!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh vad fiiiina ni är, såg tidigare inlägg, vackra foton på familjen!! Och vad härliga foton från er jul! Haha, härligt att höra att fler än jag är soffpotatis, men ni har ju åtminstone kommit iväg på skridskotur, här hemma är det seeeeegt, hihi.

  Många helgkramizar till dig!

  /aka

  SvaraRadera
 7. Tack för din fina julhälsning!
  Det ser ut som att ni hade en supermysig jul. Jag håller med juldagen är underbar, pjamas & raggisar halva dan och några skumtomtar till lunch ;-)

  Kram anna

  SvaraRadera
 8. Dagar man tillbringar mestadles iklädd pyjamas är härliga dagar. Njutbart!

  SvaraRadera
 9. visst är det härligt att vara ledigt och få mysa runt i pyjamas långt in på dagen ;)Låter som ni har haft en skön julhelg!
  Jag önskar er en god fortsättning!
  Kramar Ida

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!