17 oktober 2010

FÖRÄNDRINGAR (av foton och av livet)

Idag var jag ute på en tidig morgonpromenad i skogen och fotade
morgondimman mellan träden...
Nä, jag bara skojar! Det är vad jag drömmer om att göra, men på något sätt
blir det aldrig av. Istället hamnar jag framför datorn och "photoshopar"...Äkta vara är naturligtvis mycket bättre, men idag kändes det här bättre än ingenting :-)Tack för alla fina hälsningar jag fick efter förra inlägget. Jag känner att vissa saker börjar gå lite för långt här hemma och att det inte kommer sluta särskilt bra för min del. Det måste till förändringar och ikväll blir det ett familjemöte där resten av familjen kommer chockas ordentligt!

Idag har jag bestämt mig för att bara göra saker som jag tycker om och mår bra av. Jag tror det innebär mycket fotande och en del bildredigering och bloggande vid datorn.

Vad gör ni idag?

Kram

13 kommentarer:

 1. Vad tuff du är som tar tag i problemen och gör något åt det. Här är det svårt eftersom min man lägger ner så mycket tid på sitt företag och på att renovera och då får jag ta städning och barnen. Problemet här är att jag tycker barnen skulle bli bättre på att hålla ordning.

  Bilden blev jätte läcker! Den ser så trollsk ut. Jag är urusel på Photoshop. Nu ska jag sätta igång och baka bullar. Ha det bäst vännen! Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Låter bra. man måste ta tag i saker.
  Varför känns det som om man måste följa med på nästan allt. Min Käre fick plötsligt för sig att han skull "hjälpa" mig i trädgården och fälla en thuja. Han röjde bort två barlindar också, fast jag uttryckligen sagt att de skulle stå. Blir så ledesn. Varför lyssnar han inte??Ser ju helt jävligt ut nu...

  Blä!

  ha en mysdag med photoshop du! :D

  SvaraRadera
 3. Helt rätt vännen!! Den enda som kan se till att jag håller hela vägen är jag själv! Att göra de där sakerna som jag mår bra av och som ger mig energi till allt annat!
  Jag vet att det är tuffare när barnen är yngre, nu när mina är 16 0ch 17 år så kommer så mycket av den egna tiden tillbaka. Den som är så viktig.
  Hoppas mötet ikväll går bra!:)
  STOR KRAM du starka och kloka!!

  SvaraRadera
 4. Jag har börjat ta promenader och försöker säga ifrån mer när jag behöver hjälp. Maken säger sällan "nej" när jag ber om hjälp, utan det är ofta jag som går här som en martyr och tycker synd om mig själv. Nu måste det bli ändring på detta om jag inte ska ta slut fullständigt!
  Ta du en dag framför photoshop om det är det som ger dig energi!:)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej på dig ! Du undrade om jag säljer stövlarna jag visade på bild. Japp det gör jag båda är ecco och finns hos oss i Gränby. Ha nu en skön söndag ! Nilla

  SvaraRadera
 6. Så klok du är som tar tag i det hela! Hoppas att det går bra på ert möte, alla måste hjälpas åt i en familj. Jag själv måste låta barnen ta mer ansvar, det mår de bara bra av och växer med uppgiften.Hoppas du berättar vad ni kom fram till där hemma, kanske har du något bra tips.

  Superfina bilder.

  stor kram L-L

  SvaraRadera
 7. Familjeråd är precis vad jag skulle behöva kalla till jag också. Jag funderar väldigt starkt på att gå ut i strejk nämligen...

  SvaraRadera
 8. O va fint! De såg verkligen äkta ut. Du tar så fina bilder och är så duktig på att redigera. Hoppas att familjemötet går bra och att dom vill hjälpa dig så att de blir bättre för dig. Kram

  SvaraRadera
 9. Starkt att ta tag i situationen och göra något åt den! Jag hoppas verkligen att det kommer att kännas lättare snart. Du är så duktig på att fota och det märks att du tycker att det är roligt. Alla måste ha lite "egenheter" dvs egen tid och egna intressen, som ger en styrka och inspiration.

  Stor kram
  Marie

  SvaraRadera
 10. jag är väl lättlurad, men jag var helt säker på att du varit ute i dimman, tills du tog mig ur den villfarelsen. snyggt photoshoppat!
  hoppas det blev ett lyckat möte och att du fått familjen att förstå att det krävs samarbete för att allt ska gå vägen utan att någon ska behöva känna sig överkörd av de andra.
  varm kram
  ingela

  SvaraRadera
 11. Det tar verkligen mycket av ens tid att sköta ett hem, och inte blir det mindre när man har barn. Tyvärr är det ju fortfarande oftast vi kvinnor som får ta största lasset hemma, men vad skulle hända om man sa upp sig?!

  Det är lätt att glömma bort sig själv...
  Skönt att du tar dig tid att göra sådant som du tycker om!

  Önskar att jag var lika duktig på bildredigering, kan nämligen ingenting om sådant ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Vad roligt det ska bli att följa dig med ännu mer bra bilder och roliga tips. Jag gillar att se dina föer och efterbilder så jag själv får ideer.

  Hoppas familjemötet blir jättebra för er alla.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 13. Hoppas det gick bra på familjemötet! Bra tt du står på dig... Ibland hjälper det att förklara för de andra så börjar det rulla annerlunda... Håller på dig!
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!