01 september 2010

BADRUMSINSPIRATION

I dag har jag haft en trevlig dag! Vi har haft en hantverkare här som har tittat på alla våra projekt och ska lämna en offert efter helgen. Han verkade väldigt bra, så jag hoppas, hoppas att hans offert är bra! Sen måste vi kolla upp lite referenser också, men det kändes väldigt bra.

Jag tycker det är så viktigt att man får tag i någon som man känner att kommunikationen fungerar med. Vi har nämligen haft kontakt med en annan firma, som efter att de varit här, fått förklaring på telefon, via mail och på ritningar vad vi vill göra och ändå tror att det ska vara på ett annat sätt...

Ett av projekten är att göra om badrummet. Det skrev jag om för ganska exakt ett år sen, men då blev det inte av. Nu hoppas jag att allt stämmer och vi kan få vårt badrum!

Det kommer bli ganska enkelt och lite åt det minimalistiska hållet, troligen med svart golv, inbyggt badkar och vanligt vitt kakel. Badrummet är väldigt litet, så det går inte in så mycket mer än badkar, handfat och toalett. Någon slags förvaring också, kanske.Bilder från Badrumsportalen


Även om vårt badrum inte kommer likna de badrum jag visar på dessa bilder är det väldigt roligt att surfa runt och leta inspiration på nätet. Det finns så mycket fint!

Tankar och tips på vad som är bra att tänka på när det gäller badrumsrenovering och hantverkare mottages tacksamt!

Kram

11 kommentarer:

 1. Vi hade sådan himla tur med våra hantverkare när vi gjorde iordning köket. De hjälpte oss när vi inte visste hur vi ville ha det och förstod precis hur vi tänkte.
  Det är ju bra att välja kakel som ni tänkt, för jag tror att man inte ångrar sig så lätt då. Sedan kan man ju tillföra färg genom handdukar o dyl. Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med badrum! Och svårt... det finns ju så otroligt mycket att välja mellan. Det är nästan det jobbigaste. Plus kanske den lilla detaljen att man inte kan duscha eller kissa =)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. vad skojsigt med ett 'nytt' badrum!! ska bli kul att få följa här hoppas jag?:-)

  ha det gott!

  kraam s

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad kul med nytt badrum!
  Det är ju alltid lika roligt att planera färger, material och allt. Hoppas vi få följa med här... ;)

  Ha det så bra!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med ett nytt badrum!
  Det är bara att drömma sig bort bland allt fint.....

  Hoppas att du får en fin Torsdag! Höstkramar Therese

  SvaraRadera
 6. Det finns så många fina badrum! Vet inte hur många gånger jag var till Ekeby och kollade för att få idéer. Vårt är också litet och byggt i en kattvid, likadat utrymme som mellantjejen ska få som rum. Jag tycker ändå vi fick till det bra trots liten yta. Bästa tipset jag kan ge är golvvärme och dimmer. Det är kanon att sätta på svagt ljus på morgonen då ögonen är trötta... Hantverkare har vi haft några olika. Min man gör grunden, men vi har lejt bort kakling. Det ska bli spännande att följa ert badrumsprojekt. Datorn är tillbaka och fungerar såå bra! Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Vi letar själva efter en pålitlig firma!
  :)

  SvaraRadera
 8. Vi har haft både bra och dåliga hantverkare och jag tycker det är super viktigt att komunikationen fungerar eftersom det oftast händer något oväntat på vägen.
  Roligt med nytt badrum. Jag älskar mosaik så badrummet på bilden högst upp och bilden längst ner tilltalar mig mycket.

  Kram anna

  SvaraRadera
 9. Åh, vad roligt:)
  Då får vi inspirera och hjälpa varandra i höst.
  Här ska det också äntligen ´påbörjas:))
  kramis

  SvaraRadera
 10. Efter att ha sett på fuskbyggarna (tror jag att programmet hette) så blir mitt råd att verkligen kolla upp företaget med många referenser.

  Vad skönt att anlita hantverkare. Händiga män (några av dem) vill och kan själv :-)

  SvaraRadera
 11. En väl utförd renovering av ett badrum kan förvandla hela hemmets utseende, och göra att det hela fungerar så mycket bättre. Oavsett om badrummet är stort eller litet så kan Företaget förvandla det till något alldeles speciellt. Vi har hållit på med våtutrymmen länge och har total koll på vad som behöver göras och hur. Så naturligtvis lämnar vi garanti på både jobbet och materialen, det är en självklarhet för oss och ett tecken på att du kan lita på vår firma.BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!