07 augusti 2010

NY KAMERA


Jag har en ny kamera!!!

Jag kan knappt fatta att det är sant! När jag köpte den intalade jag mig själv att jag ju hade 30 dagars öppet köp och alltid kunde lämna tillbaka den om jag ångrade mig. Men nu har jag börjat fota med den... Inte en chans att den åker tillbaka!

Jag som tidigare fotat med en begagnad kamera från 2005 med 6 Mpix (Minolta Dynax 5D) är nu ägare till en halvproffsig kamera med 14 Mpix och coola funktioner som t.ex ögonfokus!

Min gamla kamera började bete sig lite konstigt för nån månad sen i och med att den själv bestämde när den ville ta ett kort. Man kunde trycka på avtryckaren men visste aldrig om det skulle hända något eller inte. Många fina bilder som gick förlorade där...

Men nu fotas det för fullt igen! Jag vet att det finns några bloggerskor som är ute och gör barn/familjefotograferingar och det är något jag är riktigt sugen på... Vet inte om jag kommer våga göra nåt sånt, men just nu övar jag på alla som vill, för att se om jag klarar att fota andra än mina egna barn!

Idag hade jag tur - hela huset var fullt av barn! Jag fångade två av J1:s kompisar och fick en del bilder. Jag lägger upp några av dem på bloggen imorgon och skulle bli jätteglad för åsikter, tips och råd!

God natt!


4 kommentarer:

 1. Jag blir mer och mer sugen på att köpa mig en annan kamera jag också. Min tar inga bra kort inomhus och det är jätte svårt att ta närbilder.
  Tycker ju korten på dina barn är underbara, så det ska bli kul att se kort på andra barn också!:)
  Och vem vet, du kanske blir nästa inom bloggvärlden som startar eget!;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej,
  vad kul att du blivit med ny kamera. Jag går oxå och funderar på en ny kamera; väljer mellan en nikon & en canon. Får när och vilken det blir.

  Väntar med spänning på fler foto.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Och jag som tycket att du tog enormt bra bilder med den gamla kameran.

  Mitt råd till dig är att ta de bilder du känner är roligast coh mest utvecklande. Duktig är du, det har du redan visat i denna blogg.

  SvaraRadera
 4. Hejsan, kul med ny kamera! Jag har också Sony och den är jag nöjd med :) Såg att du varit på Fotografiska, det har jag med. Fantastiska bilder, förutom dem på våningen av Witkin som var nååågot speciella om man säger så.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!