08 augusti 2010

FOTOGRAFERA BARN

Här kommer lite bilder från igår.

Jag skulle bli så glad för era kommentarer - vad är bra, vad är dåligt, vad kan göras bättre, vad kan förändras? Vad skulle ni vilja få ut av bilderna om ni anlitade en fotograf för en fotosession av era barn/familj?

Klicka gärna på bilderna för att se dem i större format.

Ha en skön söndag!

Kram

10 kommentarer:

 1. Åh vad kul med en ny fin kamera, vilken otrolig skärpa på bilderna!

  Jag har länge tänkt köpa en ny kamera för min är verkligen dålig, får väl önska mig en av "tomten" i julklapp ;)

  Du är verkligen duktig på att fota barn och det känns ännu mer levande att att fota dem ute i naturen som du gjort.

  Om vår familj skulle fotas av en fotograf, så skulle nog det viktigaste vara att våra personligheter fångas på bild. Min pojke som är riktigt busig av sig får gärna se lite busig och finurlig ut osv.
  Om jag hade en riktigt bra kamera så skulle jag nog vilja fota barnen själv, men hela familjen samlad går ju inte och då vill man ha en fotograf som man har förtroende för, som har fotat famijer tidigare där man kan visa på att ungefär så här vill jag att fotona ska se ut.

  Oj vad långt det blev Hihi!

  Ha en trevlig dag och jag hoppas du vågar ta steget att fota barn och familjer för jag tror verkligen att du har talang :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det är jättefina bilder och fin skärpa. Jag är sugen på en ny kamera, vill åka köpa en idag men darling F sa vänta tills du fyller...hmm...det är ju inte förrän i oktober.
  Kram C

  SvaraRadera
 3. Jättefina foton! Du kan det där med att fota. Satsa på barn och familjefotografering om du drömmer om det!

  SvaraRadera
 4. Gillade verkligen nr 2, det svart-vita fotot!:)
  Om någon ska fota mina barn så vill jag inte bara ha så där uppställda foton. Min kusin hade en kompis som fotade hennes barn när de var på stranden. Tror att det bara var något enstaka kort där de verkligen stod bredvid varandra. Annars hade fotografen fångat dem i leken och när de inte riktigt var medvetna om att de blev fotograferade. Helt underbara foton blev det!:) Gillar verkligen fotograferingar gjorda utomhus.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Liker bildene dine veldig godt, særlig synes jeg du har fine utsnitt. Jeg ser at du tenker veldig "riktig" i forhold til å skape en god stemning i portrettene. De verste bildene er de der barna står oppstilt og smiler på kommando :o) Jeg liker naturlig glede og gjerne bilder der barna ikke er oppmerksom på at de blir fotografert. Og så er jeg personlig litt lei av de hvite studiobildene, de er ikke så lett å variere som når man er ute i det fri. Kjør på, dette kan du utvikle MYE! :o)

  SvaraRadera
 6. hejsan! Du är verkligen duktig och bild nr 5 var helt otroligt, vilket uttryck du har fångat! Jag tycker mycket om de svartvita bilderna. När det gäller barnfotografering tror jag att det handlar mycket om att fånga dem (gärna utan att de riktigt är förberedda på det). När de vet om det blir det lätt att de smailar och då blir det inte riktigt naturligt. Snyggt med naturfoton.

  lycka till i fotograferingen

  kram tessan

  SvaraRadera
 7. Åh, vilka fina foton.
  vad duktig du är:))
  Kul med en ny kamera. Jag köote mig oxå en systemkamera, i våras. Men har fortfarande inte lärt mig någonting :(
  Ha en fortsatt skön semester.
  kram kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till din nya kamera jag som alltid trott att du haft en proffskamera eftersom du alltid har så fina bilder.

  Dina barnbilder är verkligen fina jag gillar den svartvita bilden där bakgrunden är jätte mörk det får verkligen fram ansiktet.

  Lycka till med fotograferingen och ha en trevlig söndagkväll
  Kram Mia

  SvaraRadera
 9. Hej,
  jag tycker dina bilder är så fina. Jag skulle gärna vilja se fler bilder när barnen inte är fullt medvetna om att de blir fotograferade, har du några sådana?
  Kram J

  SvaraRadera
 10. SÅÅÅ fiiina, jag har länge gillat dina bilder, du är duktig.

  Jag är snart på väg att registrera firma = )...blir säkrare på fotograferandet ju mer tiden går.

  Det var ett superkul inlägg, jag kommer att följa svaren, precis ett mitt i prick inlägg som passar mig = ). Du är superduktig vännen, kör när du vågar, för dina bilder är jättefina!!!

  Då kan vi ju tipsa varandra sen = )!
  KRam L-L

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!