16 januari 2010

SOVRUM

Oj, vad jag är TRÖTT! Tycker därför det passar bra att visa lite bilder från vårt sovrum ;)

Det var inte så länge sen jag målade över vår fondvägg, gjorde en ny sängavel och nya sänbord. Allt i vitt, för jag ville ha ett "lugnt" rum där jag kunde koppla av. Ibland kan för mycket färg och mönster göra mig lite stressad. Så här blev det och jag var jättenöjd.

Men eftersom jag samtidigt var inne i min lila period kunde jag inte låta bli när jag hittade påslakan som passade så bra till mina lila kuddar! Dessutom gav det vinröda och det gröna lite julstämning och... Ja, helt plötsligt var det en massa färger därinne - helt olikt mig som oftast vill ha det mer enhetligt.






Men jag gillade det! Då...

Nu vill jag återigen ha det ljusare. Några färger kan få vara med, men då lite ljusare, mer våriga färger. Jag är inte helt säker på vad jag vill ha, men jag kommer veta när jag ser det!

Ikväll är jag sååå trött och bara måste få sova - även om det är lördagskväll :(
Men imorgon hoppas jag få tid att titta runt till er och jag är säker på att jag kommer hitta mycket inspiration!

Vill i alla fall passa på att tacka er alla som tittar in här hos mig och tack för alla snälla kommentarer som gör mig så glad!

Go´natt!

Kram Pernilla

16 kommentarer:

  1. Har också olika perioder när det gäller hur jag vill ha det i vårt sovrum. Ibland vill jag ha mycket färg och ibland bara vitt!:) Gillade dina påslakan, såg så mysigt ut.
    Här vill maken måla hela sovrummet vitt, men jag bromsar!!:) Inbillar mig att jag inte ska kunna sova om det blir för ljust där inne!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är ganska ombytlig jag med, har vitt som bas och byter bara ut kuddar, plädar och andra smådetaljer. Enkelt och behöver inte kosta en förmögenhet eller tid.

    Är också såå trött...

    Ha det gott/C

    SvaraRadera
  3. Ljust och härligt sovrum du har. Lila är en av mina favortfärger, mycket snyggt. Jag har lagt in mitt sovrum idag om du vill titta in på min blog.

    Anna ny blogare.

    SvaraRadera
  4. Kul med tulpan inlägget!
    Gillar ditt sovrum.

    Hoppas att du sover gott!

    SvaraRadera
  5. Flott soverom! Liker bloggen din, mange vakre bilder, søte barn og kule tips! Ha en super helg:) Heidi

    SvaraRadera
  6. Men lila är faktiskt en fin färg i sovrum. Men jag är helt med på vad du menar med att ha lugn och ro i sovrum. Vårt går i vitt (suprise) men nu smyger det sig in mer och mer blått som känns helt ok och lite fräscht inför våren.
    Jag som älskar tulpaner missade tulpanens dag. Måste åtgärdas bums!
    Ha en fin, härlig, lat (?) söndag!
    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  7. Det är jättefräscht i ditt sovrum och lila är en härligt kombination till allt det vita så du ska vara nöjd vet du. Hoppas du fått sova ut nu då så att du är piggare idag.
    Kramisar Lena

    SvaraRadera
  8. Så ljust och fräscht ni har det i sovrummet. I mina tankar har jag många planer för vårt sovrum, men det är ju så mycket man vill göra :) En lottovinst vore inte fel ;)
    Ha en skön söndag! Kram Kicki

    SvaraRadera
  9. Det där är supersnyggt! Det är så roligt när man kan förändra med lite färg. Blir spännande att se hur det våriga sovrummet kommer att te sig.

    kram Lisa

    SvaraRadera
  10. Ja, en första hel arbetsvecka efter julledigheten suger verkligen musten ur en! Jag har också hållit på att hjälpt en ny kollega att komma igång, vilket tydligen gjort mig helt slut medan han varit hur energisk som helst!..?
    Känner verkligen igen mig, både när det blir på ett helt annat sätt än man tänkt sig, men ändå bra, och när man inte vet vad man vill göra om men vet när man ser det!

    SvaraRadera
  11. Ja vi inredningslovers kan ju vara rätt nyckfulla vad det gäller färg, smak och inredning, hihi...
    Sovrummet är jättefint! Kram Sofia

    SvaraRadera
  12. Ser superfint ut!!! Varmt och ombonat! Det är ju det som är så bra när man har vitt, då kan man lätt lägga till och ta bort färg alltefter humör! Hoppas du har piggnat till. Jag har haft lite bloggpaus, men börjar så smått återkomma... Jag jobbar nu 75% på jobbet och det känns, hoppas jag blir van snart så att jag kan orka med lite mer...

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  13. Så jättefint sovrum, där sover du gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  14. Hej Nilla!
    Visst är det kul att man kan variera sig med sängkläder, och snabbt få en helt karaktär på rummet. Funkar ju jättebra när man som du har en ljus bas. Gillar båda dina stilar, men det ska bli kul att se vad du hittar på nu till våren :) Funderar också på att byta sängkläder, för det är kul att variera sig!

    Ha en mysig söndagskväll!
    Kramar Linda

    Du har en följare till!:)

    SvaraRadera
  15. ja där skulle man gärna krypa ner!ysig blogg du har! Kramar Susanne

    SvaraRadera
  16. Jätte fint sovrum, det ser verkligen rogivande ut! Vilket mysigt inlägg om din fina flicka. Hon ser verkligen sprallig och härlig ut. Så du får vara med i dock lekarna:) Kram Stina

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!