10 november 2009

EN SOCKERBAGARE...

Precis som Emma, med bloggen Emmas utsikt tycker jag det är roligt att baka tillsammans med mina barn. Visst blir det stökigt och rörigt och kladdigt, men vi har ju jättekul!
De lär sig mycket, både att läsa, räkna och mäta i olika enheter. Och det är roligt att prova nya saker som man inte smakat förut. Är det gott med russin i muffinsarna eller choklad som fyllning i bullarna? (Ja, det är det!)

Idag var det dags för tigerkaka. Det hade vi faktiskt inte provat förut. Får se vad den får för betyg! Dags för fikamys :)

Ha en trevlig kväll!

Kram Pernilla

14 kommentarer:

 1. Jag tycker väldigt mycket om att äta det som andra har bakat!! ;-) Bakning låter som en bra aktivitet på alla sätt!

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder och otroligt söta barn!

  SvaraRadera
 3. Visst är det mysigt att baka med barnen. Det får bli lite kladdigt ibland.
  Kram Therése

  SvaraRadera
 4. Vilken klok mamma du är! Barnen lär sig jättemycket på en bakstund, och vilken underbar tid tillsammans!

  Stor kram till dig!
  L-L

  SvaraRadera
 5. Hej tjolahopp;)
  Ja visst är det kul när barnen bakar..mina ara äälskar det!! Kladdkaka är favvo baket här hemma hos dem!!! O de är sååå goda!!!
  Go kväll!! Millan♥

  SvaraRadera
 6. Ja vad kan jag säga? Enig! ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vad duktig du är som bakar ofta! Kul!
  Själv ligger jag lågt på den fronten just nu men det kan vara för att min lille är ett år och är mer vild än tam för tillfället. Så det där med att sitta still finns inte riktigt i hans programering *blink*
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Du får alltid en massa kommentarer, måste tyda på att du är populär precis som jag trodde. Man måste i alla fall ha tålamod när man bakar med barnen och det verkar du verkligen ha. Dina barn har en utomordentligt mysig mamma och måste vara lyckliga med det. Kram på dig

  SvaraRadera
 9. vad roligt ni ser ut att ha det tillsammans! hos oss var grabbarna aldrig riktigt intresserade av att kladda i köket med mamma. de var definitivt mera intresserade av att ta hand om bakverken när dessa väl kom ur ugnen ;)
  numera kan de, speciellt den yngre, dock få för sig att baka själv, och det är ju alltid ett fall framåt :)
  ha en bra onsdag!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 10. Åhhh, tigerkaka är en favorit =))) Mysigt!

  Kram
  ANna-Malin

  SvaraRadera
 11. Så mysigt att baka med barnen...och så smart du är som lär barnen enheter och mått samtidigt...:) Roligt sätt att lära sig oxå.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 12. Det där ser ju jättemysigt ut:-) Synd att jag inte kan baka heller, men det kan barnen, hihi. Kram Sofia

  SvaraRadera
 13. Bilderna är jättemysiga och fikamys det älskar jag.;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 14. Hallå igen!
  Vad kul att du gillade mina dekorationer. Det är inte så svårt, jag har ju först plockat mossa som växer på stenar eftersom man kan dra av stora bitar. Sen gjorde jag en stomme av torr oasis till hjärtat. Två halvor som jag satte ihop med tandpetare på mitten. Efter det lägger jag bara på stora bitar mossa och formar efter mallen. Jag använder först grön tunn metalltråd som jag virar runt så att det sitter, sen tog jag silvermetalltråd med pärlor som jag trädde på först. Snurra runt som du vill. Den är ju otroligt lätt att fästa sen också. Dekor3era kan du ju senare göra med vad du har, jag köpte ett metallhjärta och tryckte dit plus lite lingonris. Ja inte vet jag om du förstod detta men skulle tro det eftersom du är så pysslig. Lycka till, kram Lena

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!