13 oktober 2009

SMYCKEN

Idag har jag varit hemma med en lagom sjuk dotter. Vi har haft en riktigt mysig dag, läst böcker, gräddat pannkakor till lunch och så har jag äntligen fått lite tid att fortsätta min smyckestillverkning. Jag har 2 julmarknader inbokade, så jag borde verkligen se till att få något gjort... Tiden går ju alltid fortare än man tror och innan man vet ordet av är det redan december!

Idag har jag ägnat mig åt att göra namn/textsmycken. Kunden får förstås bestämma själv vad det ska stå, men det är bra att ha med sig visningsexemplar.
Idag har jag bl.a gjort ett smycke till mig själv ;) som består av en ring "lycka" där jag fäst 3 st tags med mina barns namn. Istället för en vanlig kedja har jag chips av bergskristall på en nylontråd. (Bilden är klickbar om ni vill se den i förstoring)

Kram Pernilla

4 kommentarer:

 1. Vad fina smycken du gör!
  Vad kul att kunna inspirera med min julblogg!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Du gör jättefina smycken! Hoppas du säljer massor på julmarknaderna. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Pernilla!

  Vilken fin (ny?)blogg jag hamnade på - och vilka underbara smycken du gör!

  Kikade runt lite hos dej och såg att även ni går i badrumstankar. Det gör även vi - det är så kul att hitta någon mer som tänker handfat, kakel och fuktspärr just nu. Tacksam för mer bilder och ideer om er badrumsrenovering! Jag har också lagt ut lite drömmar och funderingar på min blogg.

  Ha en fin dag!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Vad läckert, du är helt suverän på att göra smycken så bara fortsätt så. Fina bilder också.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!