18 februari 2016

TJEJMYS

Jag gillar det här med minisemester, även om man inte åker så långt bort och även om man bara är borta en natt. Och J2 gillar det lika mycket som jag, framför allt gillar hon att vi ska ha egentid tillsammans, hon och jag. Tjejmys, där man går på stan, fikar, myser på hotellet och egentligen inte gör något särskilt.

Ibland har vi bara åkt 15 minuter hemifrån och lånat min kompis lägenhet. Jag älskar att hon kan uppskatta det så mycket! Det är roligt att bo i lägenhet (något jag kanske har lite svårt att uppskatta då jag är ovan att höra ljud från grannarna och därför brukar sova lite dåligt), det är roligt att ha gångavstånd till Uppsalas största köpcentrum och det är roligt att laga mat i någon annans kök!


Nu funderar vi på att åka liiite längre bort, men ändå nära, nämligen till Stockholm.
Vi hittade ett hotell som J2 tyckte såg både lite kungligt, mysigt och lyxigt ut! Så här ser det ut.
Eftersom vi oftast håller oss till Scandic, så kändes det här hotellet helt annorlunda och lite ”fint”. Det ligger dessutom väldigt centralt och bra, kan vara skönt om man blir trött mitt under shoppandet! :)Det är roligt att ha någon att göra små utflykter med, killarna får jag snarare tjata med och locka med att de får äta dubbla mål på Burger King eller nåt liknande ;) De förstår inte alls vitsen med att åka till Stockholm och bo på hotell när det är så nära hem!

Men J2 har efterfrågat lite tjejmys tillsammans med mamma, så jag hoppas vi kan planera in en trip till Stockholm snart. Det gäller att ta vara på tiden tillsammans, snart kanske man byts ut mot tjejkompisarna istället :O


5 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt!!
  Ibland måste jag tom köra ut maken så att vi får vara hemma själva lite med;-)
  Är det sportlov i era trakter nästa vecka med?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det måste vara hur mysigt som helst att åka iväg med sin dotter på tjejmys. Mina killar har aldrig velat följa med på något sådant, nope, så det kan jag sakna ibland. Fin fredag till dig vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Mysigt! Vi ska ha tjejmys på lördag fast hemma. Mannen ska spela paintball och bada utespa hos en kompis.
  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med tjejmys :)
  Jättehärligt att hon uppskattar det så mycket.
  En helg i Stockholm är aldrig fel, bara att strosa runt, fika och shoppa lite.
  Jättekul att du tittat in hos mig.
  Hoppas allt är bra med dig och att du får en riktigt mysig fredagskväll!
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Så fint med tjejmys! Sånt man har med sig i minnet. Önskar dig en fin helg.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!