28 maj 2012

SOMMARVÄRME

Igår fick vi ännu en härlig sommardag, så vi passade på att vara ute och njuta så mycket som möjligt.

Barnen älskar vår paviljong som nu börjar bli inredd, och kallar den "myshörnan". Soffan (som jag skrev om HÄR är nästan klar. Det som återstår är att betsa den, men den går ju att använda redan nu. Där ligger de och läser eller lyssnar på musik. J2 tycker det allra mysigaste är att läsa kvällssagan där ute.


Själv tyckte jag stolen under äppelträdet var en skön plats att vara på. Det är härligt att luta sig tillbaka och titta på de vackra äppelblommorna ovanför sig. Men de blommar över snabbt! Redan idag är de färre än igår... Det gäller att passa på att njuta och ta vara på nuet, annars kan man lätt missa allt det vackra :o

Det var visst den sista riktigt varma dagen för den här gången. Det skulle bli kallare i veckan och det märks redan. 10 grader lägre temperatur idag - vilken skillnad! Men så länge solen lyser får man väl vara glad ändå :)


Hoppas ni fått en bra start på nya veckan!Kram


3 kommentarer:

 1. vad mysigt det ser ut där under äppelträdet!
  jag väntar med spänning på soffbilder!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 2. Åh vilka härliga bilder! Som vanligt ;)
  Ja vad hände med temperaturen??
  Men vi har haft lite sol till och från här hemma hela dagen,typ nästan precis ovanför huset, runtomkring har det varit tjockt med moln ;)
  Hoppas att du får en fin vecka.
  Kramar ifrån mig =)

  SvaraRadera
 3. Det ser ut att vara en underbar plats där under äppelträdet, och så mysigt att läsa kvällssagan ute :). Ha det bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!