23 mars 2012

FREDAGSMYS

Grillpremiär och fredagsmys i ett :)

I kväll är familjen lite utspridd så det fick bli tidigt fredagsmys, nämligen grillade hamburgare. Mmmm, vad gott det luktar när man grillar! Har ni provat att ha vitlöksdressing, avokado och fetaost på hamburgare? Det gillar jag!Ha en skön fredagskväll!


Kram


10 kommentarer:

 1. Men så gott med grillat, ska testa ditt tips, det lät väldigt gott :). Ha ne fantastisk fredagkväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt gott ut. Det här vädret är fantastiskt.

  SvaraRadera
 3. Lät himla gott med grillade hamburgare!:)
  Visst är det härligt med det väder vi har nu. Och då är jag väldigt nöjd med mitt jobb där vi får vara ute nästan hela dagarna. Var nästan skönt att få gå in lite när jag kom hem idag!;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så underbart med grillpremiär. Det är något speciellt med första grillningen :) Tack för tipset. Den dressingen måste jag prova vid nästa grilltillfälle :) Kramar Emilia

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du har en toppenfin helg!

  SvaraRadera
 6. ser gott ut!
  vi hade tänkt inleda grillsäsongen i dag, men nu har vi fått ett par centimeter snö, så det lockar inte särskilt mycket att stå där ute och grilla.
  får väl använda ugnen i stället...
  skön söndag!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 7. Verkar som många har premiär grillat i helgen - men inte vi. Tack för tips, lät riktigt gott. Ha en go vecka Nilla - kram kram!!!

  SvaraRadera
 8. Mmm ser så gott ut!!! Jag hade också tänkt ha grillpremiär i helgen men det blev aldrig av. Det får kanske bli en hamburgare till nästa helg istället :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Fetaost på hamburgaren låter gott. Det måste jag prova.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 10. Mums!snart sätter vi också igång ordentligt med gfrillningen.Än sålänge har det bara blivit korv.Men vi alla längtar då det blir mycket kött som vi grillar.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!