20 februari 2012

SEMLOR ELLER GI ?

Just nu, när alla andra skriver om och visar bilder på mumsiga semlor, har jag bestämt mig för att köra lite GI igen. Lite dålig timing, kanske.... Sån tur är har jag redan hunnit få i mig ganska många semlor redan ;)


Och GI-mat är ju inte helt fel heller!



Jag brukar inte hålla mig till den "strikta GI-dieten" (där man i stort sett helt undviker kolhydrater) någon längre tid, men det är ett bra sätt att komma igång. Det har blivit lite väl mycket fika och chips den senaste tiden! Jag känner mig inte ens sugen på det längre, jag mår ju egentligen mycket bättre när jag äter bra mat och måttligt med fika.




Idag har varit en innedag igen, trots att solen strålat. Kanske var det lite för tidigt att ge sig iväg ut igår, för förkylningen blev genast sämre igen. Men det har varit mysigt ändå. Vi har ägnat en del av dagen åt att jobba i photoshop och gjort en rolig bild som jag ska visa när den är klar:)


Kram


17 kommentarer:

  1. Jag kör också hårt på diet och träning nu! Så nån semla blir det inte!

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Hääärliga bilder!!! Ja du, jag borde också ta tag i det där, har ätit en stor tallrik pasta i eftermiddag med en näve chips (kvar sedan helgen) som efterrätt, haha!!! Shit vilket misslyckande:)))

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. SÅ gott det såg ut!! Tur att det är fettisdag redan imorgon, för då är det snart slut på de frestelserna... och att det finns mycket annat gott att äta! Heja dig nu, mot dina mål!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Du är så gullig!!!

    Tack för du skriver så underbart.

    Din GI-mat ser jättegod ut!

    SvaraRadera
  5. Hoppas förkylningen snart ger med sig Pernilla.

    Sköt om dig

    SvaraRadera
  6. den där ostbiten ser ju väldigt smarrig ut den med! :)
    hoppas förkylningen lämnar din kroppp snart!
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  7. Ja just det fettisdagen idag ja! Åh farligt och jag som är hemma med sjuka barn, då känns det som risken är större att det slinker ner en semla, jag menar vi måste ju ha lite mys här hemma ;). Krya på er och ha en riktigt bra dag! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  8. Det där ser väldigt gott ut det med! Jag har inte ätit så många semlor ännu i år så jag tänker faktiskt äta en dagen till ära :)
    Krya på dig! Här har hälsan kommit åter.
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  9. Ååå vad gott det där såg ut! Hellre det där än semla faktiskt!
    Hoppas du kurerar dig!

    Kram!

    SvaraRadera
  10. Det där ser supergott ut! Tar helt klart det hellre än en köpt semla, för dem kan jag vara helt utan. Men nu är det ju så att jag gillar baka och gjorde släta bullar i helgen. Så en liten hemgjord semla blir det nog ändå ikväll, utan mandelmassa för det gillar ingen i familjen!
    Så kul att du hittat till mig - nu hittade jag dina fina blogg också :) Härliga bilder, du är jätteduktig! Ska bli kul att fortsätta följa dig. Vi har kompisar utanför Uppsala som vi försöker träffa så ofta vi kan, med 70 mil emellan oss! Jag gillar verkligen också att åka in till Uppsala, näst efter vårt kära lilla Ystad i Skåne är det nog bud på att er stad kommer tvåa :)
    Ha det fint!
    Kram Suz

    SvaraRadera
  11. Hej Nilla!
    Du har helt rätt, man mår bättre utan. Jag höll mig från sötsaker bra länge jag och magen blev också bättre, men så hamnar man i sötträsket igen en period och märker skillnaden, Lagom är bäst tycker jag.
    Ha en fin dag nu
    Kram lena

    SvaraRadera
  12. GI är kanon, finns mycket gott man kan äta ändå. Vi kör stenhårt här hemma med GI, fast några glas vin i helgen slank ner.

    SvaraRadera
  13. Hihi, ja man måste nog vända blicken från semlorna nu och mot beach 2012. Men Gi funkar inte på mig, men bra att tänka på att dra ner lite på kolhydrater och eller det totala intaget:) kram

    SvaraRadera
  14. :D Jag borde också testa lite GI ett tag iaf för att komma igång som du säger. Kram och fin helg

    SvaraRadera
  15. Vilken fin & härlig blogg du har:) Hittade den via Mina Finaste! Kul att du också bor i Uppsala:)

    Ha en fortsatt bra helg!

    SvaraRadera
  16. Här kör jag också på, men med LCHF ett tag för att bli av med sötsuget, och jag har lyckats bra tycker jag. Har fått mer energi, underbart!

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  17. Ser gott ut. Nu känns det som om våren är här snart också!

    Ha det bra!

    Kram Helena

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!