07 februari 2012

PHOTOSHOP ELLER SOVA?

Har haft svårt att sova de senaste nätterna, vilket gör att jag är jättetrött på dagarna och tänker varja kväll att jag ska lägga mig tidigt. Men ändå somnar jag inte! Så vad ska man då hitta på?

Ikväll sysselsätter jag mig en stund framför datorn med photoshop.

När jag är trött kan jag ibland få alldeles lysande idéer och planer som, när jag vaknar nästa morgon, inte längre framstår som så lysande, utan snarare mest vansinniga...
Kanske är det samma sak med den här bilden. Just nu, när jag är trött, tycker jag den är ganska fin:) Imorgon kanske jag istället undrar vad jag egentligen höll på med...

Hur som helst, tulpanerna börjar sloka, planen för imorgon är att köpa nya. Just den planen tror jag faktiskt jag kommer tycka är en bra idé även imorgon! :)Kram

7 kommentarer:

 1. Vad fint det blir när du photoshopar!

  Jag tänker också så, att ikväll ska jag lägga mig i tid och så blir det ändå inte så. Typiskt! Jag vår ny energi efter ett visst klockslag.

  Men. Ikväll så. Ska försöka komma i säng i hyfsad tid.

  Hoppas du sover gott nu när jag skriver det här!

  SvaraRadera
 2. Fullmånen...? Jag brukar nämligen besväras av den, men igår var jag säkert så trött av mediciner så jag somnade gott ändå.
  Jag tycker ditt foto är SUPERvackert!!

  Ha en fin dag! kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken fiiiin bild! Hoppas du kan sova, sömnen är ju så viktig. Den tanken gör ju inte det lättare att somna. Känner själv mig väldigt trött, kommer inte i säng på kvällarna, det går mycket energi åt till att vara trött.

  Stor kram till dig!
  L-L

  SvaraRadera
 4. Superfin bild!!! jag förstår inte hur man gör med photoshop, hittar inte alls dessa funktioner, kanske är det olika fotoshop som finns?
  Tråkigt att inte kunna sova, har också detta problem nu och då:(
  kram!

  SvaraRadera
 5. den fina bilden blev ju som en tavla!
  jag har också sovit dåligt den här veckan. kan det vara fullmånen? jag vill då absolut inte att den ska börja störa min sömn, så dåligt som det är med nattsömnen också i övrigt!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 6. Jag är övertygad om att du kommer att gilla denna bilden idag också :) Den är ju jättefin! :) Kramar Emilia

  SvaraRadera
 7. Tänk vad svårt det är att släppa allt och bara gå till sängs. Ja och här sitter jag.....borde avsluta och gå och sova NU!
  Tjingeling och godnatt!
  Anette :-)

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!