06 december 2011

VARDAGSLYX

Tänk vilken tur att det blivit lite, lite kallare i alla fall. För nu är det helt underbart att tända en brasa och njuta av värmen och de vackra lågorna. Jag är ju ingen vintermänniska, så ett par minusgrader räcker gott och väl för att jag ska tycka att det behövs lite extra värme:)Det tar ungefär 45 minuter för mig att åka med bussen till jobbet och jag hinner bli djupfryst både på vägen dit och hem. Går det inte att sätta på värme i en buss!? Jag tror inte jag skulle överleva vintern utan möjligheten att komma hem och veta att jag kan tända en brasa och tina upp...

Av alla renoveringar och förändringar vi gjort i vårt hus var nog beslutet att sätta in en kamin det allra bästa. Det gjorde vi bara nån vecka efter att vi flyttat in och eftersom det var i november började vi genast använda den.Att sitta vid brasan på kvällen med en bok och en kopp te ... det är vardagslyx!

Ha en bra dag!

Kram
14 kommentarer:

 1. Åh så härligt det ser ut, kram

  SvaraRadera
 2. Koselige bilder.!Jeg er heller ingen vintermenneske, men synes det er litt koselig å tenne i peisen og ha masse tente lys på denne tiden. Ha fin førjulsdager! Klem fra Heidi

  SvaraRadera
 3. Vi har med en kamin och det är helt underbart. Jag älskar den värmen som den ger. Jag tycker att det oftast inte finns något mellanting på bussarna. Ibland är det så varm att man knappt kan andas och annars är det kallt.

  Ha en fin kväll!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen vardagslyx att kunna tända en brasa. Underbart!

  Ha det fint Pernilla

  SvaraRadera
 5. Önskar att vi hade plats för en kamin någonstans hos oss! Är ju så mysigt att sitta och titta på lågorna och känna värmen!:) Snacka om vardagslyx!;)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Låter jätteskkönt med te vid brasan! Må så gott vännen kram från Maria

  SvaraRadera
 7. Javisst är det mysigt med en värmande, sprakande brasa. Kram Kicki

  SvaraRadera
 8. Jag säger detsamma! Nu kan vi elda i järnspisen i köket utan att det blir för varmt i rummet. Sitta och lyssna på elden samtidigt som vi äter middag. Det är verkligen vardagslyx!! :)

  SvaraRadera
 9. Jag förstår att du njuter av den!! Fastän jag inte alls är frusen av mig så saknar jag att kunna tända en brasa, vi hade det in vårt förra hus och det är ju så mysigt!!

  Kul att läsa ikapp här inne lite och höra att det var fler som "missade" andra advent;)

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Ja! Älskar brasa och er kamin är urfin. Underbart!

  SvaraRadera
 11. Vilken lyx att kunna tända en brasa,såå mysigt!!

  SvaraRadera
 12. vår kakelugn är nog det sista jag skulle avstå i från. den gör vintern uthärdlig. vi eldar numera på morgonen (det funkar, eftersom jag jobbar hemma), sen sprider kakelugnen värme resten av dagen, i stället för att elda på kvällen så att värmen sprids ut i huset på natten när alla sover.
  fin onsdag!
  kram
  ingela

  SvaraRadera
 13. Vilka härliga bilder. En brasa med extra värme skulle jag inte tacka nej till hemma hos oss =)

  SvaraRadera
 14. Kan bara hålla med ...vi har också värmande brasa och det är bland det bästa med hela huset nu under vintermånaderna. Nu ska vi köpa en fläkt till den också så att den sprider värmen snabbare ;)

  Kram F

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!