29 oktober 2011

HÖST

Jag är ju ingen höstmänniska, men idag lyser i alla fall solen och då känns det ju lite bättre. Jag har dessutom 1 veckas ledighet framför mig och det ska verkligen bli skönt! Ska bara vara hemma och försöka hinna fixa alla de där sakerna man vill göra men inte hinner ta tag i annars. Och umgås med barnen förstås och hitta på något mysigt tillsammans.Kanske kan vi hinna med lite svampplockning om det nu finns några svampar kvar!? En liten tur i skogen är ju alltid trevligt. Kanske vi ska baka något gott och packa picnic-korgen....Önskar er en skön helg!


Kram

7 kommentarer:

 1. Mysig höstbild.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Jag ska vara ledig mån-ons nästa vecka, ska bli så skönt! Nu visar det sig dock att barnen ska vara med farmor på måndag och mormor på tisdag. Undrar vad jag ska hitta på då?!? Tror inte att jag kommer att vara sysslolös ändå.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt med lite höstlov!här hemma joinar mannen barnen på höstlovet.Jag får snällt jobba,menhar turen att vara ledig 2 dar mitt i veckan.Ha fin ledighet!kram.

  SvaraRadera
 4. Låter härligt med en ledig vecka!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Så fint!

  Jätteskönt med höstlov....jag är så glad för att ha en vanlig lördag hemma och det känns nästan som lov ;)

  SvaraRadera
 6. Hej Nilla!
  Vill bara önska dig en skön och mysig vecka tillsammans med barnen. Tror svampen kan vara slut nu.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Vilken skön bild!!
  Visst finns fortfarande svamp. Vi fick en kasse med trattkantareller igår av en vänlig själ :) Bra när nån annan vill och hinner plocka när man inte själv gör det.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!