16 oktober 2011

HELGMYS

Det bästa med helgen är att kunna ta det lugnt på morgonen och äta en mysig frukost framför brasan!:)




Idag ska jag försöka ta det lugnt och inte fixa för mycket. Barnen och jag har äntligen gått igenom deras garderober för att se vad de behöver. Igår hoppade vi in på Gränby centrum när vi var på väg bort på middag. På en kvart fick vi tag på vinterjacka åt både J1 och J2. Känns skönt att det är ordnat!




När jag vaknade i morse var det alldeles grått ute, men nu börjar solen komma fram. Hoppas det blir en lika fin höstdag som igår. Med sol blir ju hösten någorlunda okej;)





Ha en skön söndag!



Kram


11 kommentarer:

  1. Vi vaknade till en solig, men lite disig morgon. Gillar de här härliga höstdagarna!
    Vi hade tur i år och behövde bara köpa nya vinterkläder till sonen. Dottern kunde ha samma jacka som i fjol.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Här njuter vi av en dag med sol. Har mycket jag behöver göra i dag, men jag ska försöka ta mig tid att njuta av solen en stund också.
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Hmm jag älskar hösten. Min bästa årstid. Jag blir lugn och mår bra. Så fint med den fina spisen ni har. DET är höst mys.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Skönt med helger! Att få ta dagarna som de kommer... Vacker spis ni har! Jag förstår att ni njuter till fullo framför den i värmen den avger...

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  5. Frukost vid brasan det låter verkligen som vardagslyx:) Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Guuu va myyysssiiiggttt!!! Hade inte tackat nej till frulle framför en varm brasa nu i höstkylan. Jag vill osså ha en braskammin :) Ha en bra vecka! Åse

    SvaraRadera
  7. Men åååhh vilka superfina och stämningsfulla bilder!!! Häftigt med stenväggen bakom kaminen!!! Skönt att ha avklarat vinterinköpen till barnen!! Jag har handlat färdigt åt lilltjejen och det är sååå skönt att hon har något varmt att sätta på sig om fossingarna nu på morgnarna :)

    Önskar dig en finfin vecka!!

    STööööööörsta kraaaaaaaaaamen aka

    SvaraRadera
  8. Mys, och såå mysiga bilder!! Härligt att läsa ikapp här inne:) Och så fint det blev i sovrummet, sängkläderna är underbara, var har du köpt dem???

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Så mysigt med en sprakande brasa.Helgen har verkligen varit fantastisk,det gör väldigt mycket att solen är framme så man överlever,hi,hi.Så fint det blev förresten i ert sovrum.Kraamm!!

    SvaraRadera
  10. det där ser ut som morgonmys på hög nivå trots att hon sitter på golvet!
    skönt att ha företaget med att leta vinterjackor ur världen, jag har lovat köpa en ny till vår äldre son, så vi har det där framför oss nu. suck ;)
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  11. Men gudars så mysigt! Helt underbart!

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!