26 augusti 2011

VARDAGSLYX

Dagis är stängt och jag är ledig. Såååå skönt!!! När skolbarnen tagit sig iväg till skolan tog resten av familjen en joggingtur efter frukost. Det är vardagslyx! Så otroligt bra man mår när man börjar dagen på det sättet:) Och så måste jag ju skryta lite om J2; hon sprang 2,5 km på 19.50 min. Jag är imponerad!





Vi har haft en underbar sommar här i Uppsala, trots att det verkar som om resten av Sverige har fått en väldig massa regn. Och imorgon ska det bli sommar igen!!! Det är utlovat strålande sol och 25 grader varmt. Kan det verkligen vara sant!?





Synd bara att stranden och havet fattas där vi bor...

Bilderna är från Danmark där vi var på semester i början av juni. Där bodde vi nära en underbar strand och fast det inte var badväder var vi till stranden nästan varje dag. Underbart! Och dessutom är det ju så fantastiskt ljus att fota i vid havet att man blir lycklig bara av det :)



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tror jag J2 och jag ska göra ett litet besök hos våra kära grannar som också har ledig dag idag.

Ha en skön fredag!




Kram


11 kommentarer:

  1. Jag är ingen person som springer och har aldrig varit det förutom 60 och 100 meter det var jag duktig på men fuskade ofta när vi skulle springa långt. Så jag blir verkligen imponerad av din dotter som är så duktig på att springa.

    Härliga sommarbilder!
    Trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Duktig hon är på att springa! Skönt att komma ut på morgonen, jag har mitt kvar.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Wow, får du med familjen att springa!!!!??? Hur GÖR DU??? Jag får med mig maken höst ofrivilligt, haha. Låter som en hääärlig morgon!! Och så superfina bilder från er sommarsemester, magiskt!! Vackra barn!!

    Önskar dig en riktigt fin helg!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  4. Vilka jättefina semesterbilder, fantastiskt fina!

    En joggintur, det lät trevigt

    SvaraRadera
  5. Vad glad jag blev att du skrev på min blogg. Dina bilder är ljuvliga! Jag håller med om att ljuset vid en strand är speciellt. Jag har ju ingen bra kamera alls så jag drömmer om en uppgradering från min iPhone.

    Ha en underbar helg i det fina sommarvädret!

    SvaraRadera
  6. Så duktig hon är, riktigt bra sprunget! Kul att kunna springa ihop med sina barn.

    Ja, här på västkusten har det varit väldigt regnigt så ni har haft en betydeligt bättre sommar än vi. Dock har vi turen nu att få lite brittsommar också.

    Ha en bra helg!
    Jenny

    SvaraRadera
  7. vi har också haft underbart väder i sommar, inga större regnmängder, utan varmt och skönt för det mesta. tror aldrig jag tidigare varit så brun som jag är i sommar. synd bara att det är slut på det roliga efter denna helg. här har det också utlovats 26 grader i dag, så det väntar jag ivrigt på :)
    det där med att hitta ett bra cheesecakerecept är verkligen knepigt, det finns ju så många att välja mellan. jag gillar recept som inte har tusen olika ingredienser, och detta är just ett sådant:
    http://www.recept.nu/1.302207/monika_ahlberg/efterratter_godis/agg_mejeri/lingoncheesecake
    du kan byta ut lingonen mot något annat, t.ex. lite citronsaft och rivet citronskal, eller bara göra en naturell.
    ha en skön helg! vi ska på kombinerad kräftskiva och 50-årsfest i kväll.
    kram
    ingela

    SvaraRadera
  8. glömde ju säga att det är en tuff liten tjej ni har!

    SvaraRadera
  9. Hittade just in här från Lottas blogg. Trevlig läsning och fina bilder! Gillade särskilt den redigerade bilden på din son. Jättesnyggt!

    SvaraRadera
  10. Vilka härliga sommarbilden. :) Jag antar att vi är bortskämda med havet där vi bor. Det tar ca 10 minuter att cykla. Men ändå har man inte varit där så mycket i sommar. Jag antar att det blir så när man bor så nära. Man tänker helt enkelt inte på det på samma sätt.

    Men nästa år ska vi åka oftare till stranden. Jag undrar inte om jag sa det förra året också :)

    Kramar från Emilia

    SvaraRadera
  11. Vilka härliga bilder från havet,Det är något visst med hav ,älskar själv österlen som vi gärna besöker varje år ,men i år fick det tyvärr stå över ,för köksrenoveringen
    En extra ledig dag ibland kallar jag kvalitetstid
    Ha en skön helg

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!