18 augusti 2011

VARDAGSLYX

Jag har haft 2 trevliga kvällar på rad efter jobbet, och inte hunnit blogga nånting alls! I förrgår var jag och min vän Å utbjudna på middag av våra arbetskamrater för att fira att vi fyllt år. Och igår följde Å med mig hem på middag och efterrätt.När jag gick till jobbet på morgonen satt J2 och tittade på TV och såg någon som gjorde egen glass. Hon började genast komma upp med ett eget recept hur hon skulle komponera sin egen glass. När jag kom hem visade hon stolt upp sitt verk: vaniljglass med hallonsås. Supergott!!
Hemmagjord glass, det är vardagslyx!


Kram8 kommentarer:

 1. Så gott det ser ut!!! Hemmagjord glass var alltför länge sedan jag åt och gjorde...

  Och så bilden du redigerat på din son. Wow säger jag bara! Så snyggt. Ännu en gång blir jag sporrad att lära mig mer om redigering.

  Ha en fin dag!
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte minnas att jag ätit hemmagjord glass. Det låter gott.

  Grattis i efterskott Pernilla.

  SvaraRadera
 3. Gud, vad det ser gott ut!!! Vi har alltid varje torsdag städ-mys när vi äter lite extra gott och alltid efterrätt efter att vi har hjälpts åt att städa hela familjen. Då kanske det vore finfint med lite glass med hallon- eller jordgubbssylt!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Hemgjord glass är verkligen supergott! Hallonsås lät underbart gott!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är tveklöst massa vardagslyx :D
  Fina bilder som vanligt!

  SvaraRadera
 6. Det håller jag med om! Vilken vardagslyx!

  Kram Gugi

  SvaraRadera
 7. Ja det är sannerligen vardagslyx! Jag skulle kunna tänka mig att göra lite glass med lite av den körsbärssylt som jag kokade igår. Mums! Gör ni i glassmaskin?

  Ha en riktigt fin fredag!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Vilken fin blogg jag hittade! Och vilken underbart god glass, blir så sugen trots att regnet öser ner utanför fönstret!

  Ha en trevlig helg!

  /Jenny

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!