13 augusti 2011

NYTT RUMÄntligen! Nu börjar det äntligen hända saker ute i förrådet! Det är det här som är roligt:) Regla och isolera gör ju ingen större skillnad för utseendet, men när man tar upp en stor öppning för ett fönster, ser man ju hur fint det kommer bli!:)
Förrådet ska alltså bli ett eget rum till vår nyblivna tonåring, som tidigare delat rum med lillebror. Nu får han flytta ut med sin gitarr och förstärkare och kan stänga dörren om sig. Något jag tror vi alla kommer uppskatta;)

Idag skiner solen och vi ska snart iväg till ridskolan och senare är det kalas hos dagiskompisen för J2. Busy girl!

Ha en skön lördag!


Kram

7 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni hittade en lösning på rumproblemen så ni slapp flytta! Vi har nyligen inrett en kattvind till mellantjejen. Inte stort, men ändå ett eget kryp in och en dörr att stänga. De behöver något eget. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mig att han är lycklig över att få eget rum!:) Här har sonen eget rum, men ett litet på knappt 7 kvm. Nu är han ju sällan där inne, så vi tyckte att dottern behövde det större bättre.
  Ska bli kul att se slutresultatet sedan!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så bra att det finns utrymmen att ta ibruk och förändra. Sonen uppskattar säkert att få eget.
  Ha en skön helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. Så spännande att göra ett ungdomsrum. Förstår om han är lycklig.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Åh vad bra det där ser ut att bli! Ja ett fönster, det gör verkligen skillnad! Jag fotar bara inspirationsreportage hemma än, har inte vågat ge mig in på hemma-hos-reportage än. Hoppas det går bra att jobba heltid, det är ju stor skillnad mot att ha onsdagar lediga (eller att få jobba med sitt egna då).

  Kram L-L

  SvaraRadera
 6. tusen tack, gulliga du.

  kram!

  SvaraRadera
 7. Det låter väldigt smart det där att göra ett tonårsrum litet avskilt från övriga huset till allas belåtenhet! Ser fram emot fler bilder från nya rummet sen! Ha det bra!

  Kram Gugi

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!