30 augusti 2011

CHEESECAKE

Cheesecake är J1:s absoluta favorit när det gäller bakverk. Och nu har jag sagt ganska länge att jag skulle baka en, men det blev liksom aldrig av. Mest därför att jag aldrig fick nån riktig lust att sätta mig och leta och välja recept, eftersom det känns som om det finns tusen olika varianter. Det ska vara minsta möjliga motstånd, snabbt och lätt...!
För recept, klicka här.Så istället frågade jag min fina bloggvän Ingela om tips. Hon bakar alltid så mycket gott, vill man ha inspiration är det en bra idé att besöka hennes härliga blogg :) Och som om hon var tankeläsare skickade hon mig ett recept utan en massa olika ingredienser som behövde inhandlas, istället gick det på ett litet kick att slänga ihop denna cheesecake som blev såååå god. Tack Ingela!

kram10 kommentarer:

 1. Jag älskar också cheesecake, denna skall jag göra, tack för tips!

  SvaraRadera
 2. tack för de vänliga orden, vännen! roligt att ni gillade kakan. blir sugen på den själv också, trots att jag bakat halva dagen i dag ;)
  kramkram
  ingela

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också cheesecake och den här verkade ju inte alltför komplicerad att göra! Får nog prova någon dag i framtiden när det finns tid och lust!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mums vad det ser gott ut!!! Cheesecake är verkligen gott och egentligen väldigt enkelt, men jag kommer mig aldrig för att baka det, tyvärr!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Cheesecake är alltid en favorit! Just nu har jag fått pippi på key lime pie. Men nu blir jag sugen på den här fina kakan Pernilla!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Mmm det är ju så gott med cheesecake. Tyvärr var det evigheter sedan jag gjorde det.
  Jättefin bild!

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 7. Det är ju så gott med cheesecake och den här ser ju supersmarrig ut!! Måste se till att baka någon dag, det är ju så gott :)

  Kraaaam Bella

  SvaraRadera
 8. Minsta möjliga motstånd, det gillar jag också :-)

  Ha det fint Pernilla

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!