23 maj 2011

5-ÅRSKALAS

Igår var det kalasdag! En mycket viktig dag, nästan lika viktig som den riktiga födelsedagen...
Det varierar verkligen, men i år, liksom förra året, var det fint väder och vi kunde vara utomhus. En klar fördel när man har ett litet hus och 15 barn med spring i benen på besök;-)En rolig dag blev det i alla fall med tårta, många fina presenter och stor jakt i skogen efter godispåsarna. En nöjd 5-åring somnade med ett leende på läpparna och frågan "kan jag få ha kalas i morgon igen?"


Den här veckan blir en annorlunda vecka, då vi plötsligt bara är 4 personer i familjen istället för 5. A är på studievecka i Falun och kommer vara borta till på fredag. Som förälder är man välkommen att hälsa på, över dagen eller att stanna kvar hela veckan. Men A verkade inte så intresserad av att vi skulle utnyttja den möjligheten (aldrig i livet, kom inte hit, då åker JAG hem!), så jag antar att man får stanna kvar hemma och jobba på som vanligt...Ha en bra start på veckan!

Kram
10 kommentarer:

 1. Sååå mysigt!
  Våra barn fyller år i mars så vi kan aldrig vara ute och fira...
  Tack för din hälsning hos mig. Har du tagit några av klasserna/kurserna hos Kim?
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ang ladan jag fotat, japp den ligger i Skåne, i Munka-Ljungby strax utanför Ängelholm. Vet dock inte om den är tom längre, är en bekant som renoverar :)

  Kram Louise

  SvaraRadera
 3. Ja, det underlättar verkligen när man kan vara ute. Vi har inte heller så stort hus så det är inte kul att behöva ha det inomhus.
  Din lilla tjej verkar ha haft en toppendag, det värmer gott i en mammas hjärta. Om några veckor är det min tur att anordna 5-års kalas (håller tummarna för sol).

  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 4. Va härligt med ett 5års kalas! Det ska jag ha i slutet av sommaren. Skönt med fint väder också så att dom kan vara ute och springa av sig. Kram

  SvaraRadera
 5. Barnkalas är underbara! Vad skönt med fint väder! Våra barnkalas har vi på hösten/vintern så der blir tyvärr inga mysiga ute kalas. Men en gång så trottsade vi vädret och hade grill kalas med alla barnen. Dom fick grilla korv med pinn börd som dom fick baka och grill själva. Det var det bästa kalaset vårt stora Socker haft. Alla barnen älskade det kalaset:) KUL!
  Stora kramar CC

  SvaraRadera
 6. Visst är den bra!? Håller med om att det varit ett väldigt långt uppehåll men jag blev så glad när jag såg att det skulle börja idag igen :D

  Ha en mysig TV-kväll du med. Tekopps-skål!

  SvaraRadera
 7. Härligt när man kan ha kalas utomhus. Här fyller ju båda barnen i november, så det är lit svårt för oss!;)
  Här är sonen på skolresa och idag är maken med. Vår son var nog ganska nöjd med det. Olika det är!:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilket mysigt kalas, kanon att kunna vara ute. Våra barn fyller i feb och mars, så det har inneburit att vi haft kalas i andra lokaler när de fyllt år. Det blir för många barn hemma annars;)

  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Härligt med 5-årskalas. Våra tre barn är födda på sommaren och det var perfekt att kunna ha kalas utomhus när de var små.

  SvaraRadera
 10. Att vara utomhus när man bjudit in så många barn, det underlättar helt klart :-)

  Ha en fin tisdag Pernilla

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!