29 augusti 2010

SÖNDAGSMORGON

Idag är jag nöjd med mig själv! Jag känner mig så effektiv eftersom jag hunnit med att både göra äppelkompott och bakat bröd innan frukost:)




Vi har en (o)vana att ta väääldigt långa sovmorgnar, så jag gillar när vi för ovanlighetens skull kommer igång lite tidigare, så att man har hela dagen på sig.
Idag är det kalas för J2 IGEN (3:e kalaset på en vecka!) och jag ska fortsätta pyssla med lekstugans inredning. Var på Ikea igår och köpte lite småsaker som ska målas och skruvas ihop. Får se om det blir något att visa upp...

Ha en riktigt skön söndag!

Kram

10 kommentarer:

  1. Oj va effektiv du är på morgonen! Jag ska ta och baka bröd någon morgon jag oxå. Har bara inte kommit så långt än men de kommer. Har hittat ett recept på snabba frukostbullar som låter jätte gott. kram

    SvaraRadera
  2. Men det är ju så skööönt att ta det lugnt på söndagsmorgnar... :) Fast visst är man nöjd och glad när man fått nåt uträttat också.
    Tror jag ska ta och testa ett nytt recept på scones nu.

    Väntar med spänning på bilder från lekstugan!
    Trevlig fortsättning på söndagen!

    SvaraRadera
  3. Här gillar vi också sovmornar, men dagen blir ju så himla kort om man sover länge!:) Och söndagar vill jag ju gärna ha barnen i säng i hyfsad tid på kvällen, så då blir det inte långa sovmornar.
    Effektiv du varit på morgonen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj vad du har varit effektiv! Här blev det en lååång sovmorgon i morse och jag var så nöjd för det är inte ofta jag sover så länge :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig start på dagen och vad bra man mår sedan hela dagen när man varit så effektiv redan på morgonen.
    Ha en fortsatt fin dag.
    kram Lina

    SvaraRadera
  6. Oj, låter härligt, har också funderingar på att baka något smaskigt med äpplen, som en liten överraskning till familjen.

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig start på dagen! Ibland är det skönt att gå upp före de övriga i familjen och pyssla i det tysta. Men sovmornar är också såå skönt.

    Ha det gott!
    Kram C

    SvaraRadera
  8. Men så är det så skönt att sova ut också, jag passar på innan bebisen kommer ;-)

    kram Mia

    SvaraRadera
  9. Hej Vännen!
    Vad flitig du varit på en söndagmorgon!

    Gott med nybakat bröd till frukost:)

    Ha en trevlig kommande vecka!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Jag har för vana att inte sova länge. Men, inte brukar jag dra igång på så sätt som du gjorde redan innnan frukost :-)

    Ha en bra måndag.

    SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!