04 augusti 2010

FOTOGRAFISKA


Idag var C ledig och jag passade på att åka till Stockholm och Fotografiska med vännen Å.
De utställningar jag gillade bäst var Lennart Nilsson och Annie Leibovitz.

Även om Lennart Nilssons bilder är otroliga, är jag nog lite bortskämd med att se hans tavlor dagligen. På mitt förra jobb hängde ett par jätteförstoringar direkt i entrén och det var det första jag såg varje dag jag kom till jobbet.Därför var utställningen med Annie Leibovitz en ännu större upplevelse för mig. Helt fantastiska fotografier! Det bästa med hennes utställning tyckte jag var blandningen av hennes mer kända bilder och de personliga familjebilderna.En ordentlig promenad i Gamla stan bland alla vackra gator och gränder hann vi också med (okej, det var en ofrivillig promenad, vi gick lite vilse!) Är i alla fall riktigt sugen på att ta med kameran och åka tillbaka dit och fota! Det är verkligen vackert.

Nu är jag så trött, så jag får titta in till er andra i morgon istället. Men innan dess har vi en födelsedag att ta itu med:) Imorgon är det dags att fira A som fyller 12 år. Gratulationer på sängen, nybakta scones till frukost, grillmiddag och tårta står på programmet.


Kram

8 kommentarer:

 1. Mysigt med en tur till Stockholm och se på vackra bilder! Men vad tätt ni har med födelsedagar! Har du prickat in alla barnen på sommaren? Nu börjar jag få smått semesterpanik, bara fyra dagar kvar till verkligheten hinner i kapp... Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ska upp till Stockholm första helgen i september, ska ju bl a springa tjejmilen, och då får jag nog ta med kameran. Gillar Gamla stan!:)
  Det hade jag missat att våra barn är lika gamla! Vår son blir 12 år i höst.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja båda de två har ju tagit fantastiska bilder på olika sätt. Hade gärna sett den utställningen.

  Glädjer mig till att se er födelsedagsfiring. Du som är så bra på att baka. Detta blir bra. hihihi

  kram!

  SvaraRadera
 4. Den utställningen skulle jag också vilja gå på det får bli en höstutflykt.
  Det är lätt att gå vilse bland gränderna i gamla stan men lika lätt att hitta ut eftersom de är så små. Tur att det finns mycket fint att titta på.

  Jag önskar er en mysig födelsedag
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Halloj Nilla!!
  Kul att du skrev om den, tänkte på den just dag att jag var sugen på att titta på den, och nu blev jag ännu mer sugen :)
  Hoppas att allt är bra

  Kram Vera

  SvaraRadera
 6. Lennart Nilssons bilder är så fina. Se till att få en härlig dag nu. Nilla

  SvaraRadera
 7. Sååå mysigt!! Jag missade fotografiska när vi var i Stockholm förra veckan - ingen som ville följa med dig.
  jag kommer att jobba i Stockholm en dag per vecka från och med höst och tänkte faktiskt passa på att göra ett besök dit då.
  Ha det gott & njut dagen.
  kram J

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig dag! Stockholm är så fint.

  SvaraRadera

TACK för att du tar dig tid att lämna en hälsning!